Рецепт Тархун домашній фото

Тархун домашній
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Зелень , Спеції , Прянощі , Приправи
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Лимонад , Напої
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Літо вже зовсім близько. А це значить, що з ним скоро настануть спекотні дні, коли ми будемо шукати будь-які прохолодні місця і освіжаючі напої. Щоб не пити газовану воду, приготуйте тархун.

Опис приготування:

Варіант, як приготувати домашній тархун, не раз стане в нагоді вам в спеку. Тому раджу вже зараз замислитися над тим, де б роздобути свіжого естрагону, щоб вже зовсім скоро насолоджуватися неповторним смаком улюбленого освіжаючого напою.

  • Вода - 1, 2 L
  • Цукор - 80 грам
  • М'ята - 50 грам
  • Естрада - 15-20 штук (гілочок)
  • Лимон - 1 штука
  • Газована вода - За смаком
тархун домашній - фото крок 1
Насамперед беремо невелику каструльку. У неї вливаємо воду, кладемо цукор і м'яту. Вміст каструлі доводимо на плиті до кипіння і проварюємо, помішуючи, хвилини три. Потім знімаємо каструлю з плити і залишаємо постояти ще пару хвилин.
тархун домашній - фото крок 2
Скручуємо гілки тархуну (зручно робити це в ступці), нам важливо, щоб він розкрив свій чудовий аромат. Лимонний razrezaem з двох половинок. Одну нарізаємо невеликими шматочками, а з другої просто вичавлюємо сік. Беремо глечик, в якому будемо подавати лимонад. На дно викладаємо гілочки тархуна з порізаним лимоном. Заливаємо все це лимонним соком.
тархун домашній - фото крок 3
Туди ж вливаємо приготований раніше сироп. Місце, що залишилося в глечику заповнюємо газованою водою (можна купити мінералку).

Схожі рецепти