Tamale
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати тамале в домашніх умовах. Це таке мексиканське блюдо з м'яса і кукурудзяного листя. Дуже незвичайне і просто неймовірно смачне! впевнена, що вам сподобається!
Хочу вам розповісти, як приготувати тамале в домашніх умовах. Це дуже ситне блюдо. Хочу сказати, що із зазначеної кількості інгредієнтів ви на виході отримаєте дуже велику порцію. Це не біда, вже відварені тамале можна заморозити і зберігати в морозилці! Коли розіграється апетит або раптом нагрянуть гості, буде відмінний вихід із ситуації!
- Свинина - 3 кілограма
- Курка - 2 кілограма
- Заголовок Бондюель - 1.5 кілограма
- Олія кукурудзяна - 0.5 склянки
- Чилі перець - 6 Ст. Ложок
- Часниковий порошок - 3 Ст. Ложки
- Кмин - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
1. Свинину наріжемо шматками і відварити 2 годину, поки м'ясо не буде легко розділятися руками на волокна.
2. Те ж саме з великої цілої куркою, її теж варимо два години.
3. А тепер просто дрібно рубаємо або рвемо руками курку і м'ясо, змішаємо між собою. В якості приправи треба в сотейнику підігріти масло, додавши в нього всі наші спеції. Половиною цієї суміші заливаємо м'ясо, перемішаємо.
4. Тепер окремо змішаємо кукурудзяну муку, половину суміші спецій і два види бульйонів, в яких варилася курка і м'ясо.
5. Листя кукурудзи треба в раковині замочити на дві години на чистій воді, щоб вони легко поділялися. У підготовлене листя кукурудзи викладаємо м'ясну і борошняну начинки, звертаємо рулетом.
6. Тепер в пароварці відварити їх 90 хвилин. Важливо постійно стежити за рівнем води і підливати її в разі потреби.
7. Готово! Приємного вам апетиту!