Свинина з виноградом
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, тушкована з виноградом і білим вином, - блюдо дуже цікаве на смак. М'ясо виходить ніжне і соковите, подається з пікантним соусом, в якому м'ясо і готується теж.
За цим рецептом необов'язково готувати саме свинину: цілком може бути яловичина, телятина і навіть куряча грудка. В іншому ж, залиште рецепт без змін.
- Свинина - 400 грам
- Виноград - 300 грам
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Свинину наріжте на відбивні, злегка відбийте.
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
3. Додайте виноград і обсмажуйте всі разом.
4. Крохмаль розведіть у воді, щоб не було грудочок.
5. Приберіть м'ясо з сковороди, влийте розведений крохмаль.
6. Додайте масло і гірчицю, доведіть до кипіння.
7. Поверніть м'ясо в сковороду, тушкуйте все разом хвилин 10.
8. Подавайте м'ясо разом з підливою. Смачного!