Рецепт Свинина з виноградом фото

Свинина з виноградом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Виноград
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинина, тушкована з виноградом і білим вином, - блюдо дуже цікаве на смак. М'ясо виходить ніжне і соковите, подається з пікантним соусом, в якому м'ясо і готується теж.

Опис приготування:

За цим рецептом необов'язково готувати саме свинину: цілком може бути яловичина, телятина і навіть куряча грудка. В іншому ж, залиште рецепт без змін.

  • Свинина - 400 грам
  • Виноград - 300 грам
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
свинина з виноградом - фото крок 1
1. Свинину наріжте на відбивні, злегка відбийте.
свинина з виноградом - фото крок 2
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
свинина з виноградом - фото крок 3
3. Додайте виноград і обсмажуйте всі разом.
свинина з виноградом - фото крок 4
4. Крохмаль розведіть у воді, щоб не було грудочок.
свинина з виноградом - фото крок 5
5. Приберіть м'ясо з сковороди, влийте розведений крохмаль.
свинина з виноградом - фото крок 6
6. Додайте масло і гірчицю, доведіть до кипіння.
свинина з виноградом - фото крок 7
7. Поверніть м'ясо в сковороду, тушкуйте все разом хвилин 10.
свинина з виноградом - фото крок 8
8. Подавайте м'ясо разом з підливою. Смачного!

Схожі рецепти