Свинина з соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і соковите м'ясо з пікантним смаком чудово поєднується з будь-яким гарніром. Таке м'ясо можна приготувати не тільки для сімейного обіду або вечері, його не соромно подати і до святкового столу.
Якщо вам набридли звичайні способи готування м'яса і хочеться чогось з цікавим смаком, скористайтеся цим простим рецептом і дізнайтеся, як приготувати свинину з соєвим соусом. Продуктів вам знадобиться мінімум, а результат приємно здивує. М'ясо вийде соковитим, ароматним і з пікантним смаком. Найкраще до такого м'яса подати відварний рис або просто свіжі овочі. Смачного!
- Свиняча м'якоть - 500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Як вид, продуктів для нашого блюда знадобиться мінімум.
Насамперед очистимо часник і натерти його на дрібній тертці або пропустимо через прес. Додамо цукор і злегка розітріть часник з цукром.
Потім додамо до часнику соєвий соус, столову ложку води, столову ложку рослинної олії і мелений чорний перець.
Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками: можна смужками, можна кубиками.
Додаємо приготований маринад до м'яса і добре перемішуємо. Залишимо для маринування приблизно на годину.
Нагріваємо на середньому вогні сковороду з рослинним маслом і викладаємо м'ясо, злегка віджавши його від маринаду. Обсмажуємо до легкого рум'янцю. Потім додаємо залишився маринад і протушкувати свинину хвилин 5.
І подаємо до столу з овочами або будь-яким гарніром. Смачного!