Свинина під соєвим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва відрізняється яскравим пряним смаком і ароматом. Готується воно не складніше, ніж звичайна свинина, смажена на сковороді, але за смаком виходить набагато краще і яскравіше. Обов'язково спробуйте і ви!
Для приготування цієї страви підійде будь-яка свинина, навіть найжорсткіша. Ви побачите, що соєвий соус зробить її неймовірно ніжною і м'якою, надавши, до того ж, красивий золотистий колір. Рецепт, як приготувати свинину під соєвим соусом, дуже простий. Всі робите все як завжди: смажите м'ясо на сковороді з цибулею. Єдиний момент - додаєте в сковороду соєвий сік і тушкуйте вміст під кришкою 10 хвилин. За цей час соєвий соус гарненько оживляти м'ясо, зробивши його м'яким і наситивши чарівним ароматом. Впевнена, вам обов'язково сподобається це блюдо. Так що готуйте, радуйте своїх рідних і діліться враженнями!
- Свинина - 500 грам
- Соєвий соус - 75 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свининку беріть охолоджену, а не заморожену.
М'ясо порізати на невеликі шматочки. У сковороді розігрійте олію, викладіть в нього м'ясо. Смажте 10-12 хвилин.
Тим часом поріжте цибулю півкільцями.
До вже встиг підрум'янитися м'яса додайте соєвий соус, тушкуйте все під кришкою 10 хвилин. За цей час м'ясо розм'якшиться і стане дуже ніжним.
Для 5-7 хвилин до готовності додайте цибулю. Додати сіль, додайте спеції.
Свинина під соєвим соусом готова. Подавайте її гарячої з овочевими салатами. Смачного!