Рецепт Свинина з апельсином і петрушкою фото

Свинина з апельсином і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рецепт дуже простий: смачне запечене м'ясо. Але як воно подано! З петрушкою, апельсином і часником. Дуже смачно і незвично!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі смачна страва з неймовірним ароматом! звичайно, таким чином можна запікати не обов'язково свинину, а будь-яке м'ясо. А якщо в будинку не виявилося апельсина, - міняйте на лимон або будь-який інший цитрусовий.

  • Свинина - 500 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Подрібнений часник - 1 1/2 чайних ложки
  • Апельсинова цедра - 1 1/2 чайних ложки(tertaya)
  • Петрушка - За смаком
свинина з апельсином і петрушкою - фото крок 1
1. М'ясо помийте, обсушити.
свинина з апельсином і петрушкою - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, викладіть на пергамент і запікайте в розігрітій до 180 градусах духовці до готовності. Близько 30 хвилин.
свинина з апельсином і петрушкою - фото крок 3
3. Цедру натріть, часник і петрушку наріжте.
свинина з апельсином і петрушкою - фото крок 4
4. М'ясо наріжте на шматки і подавайте з часником, петрушкою і цедрою апельсина. Смачного!

Схожі рецепти