Свинина з апельсином і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже простий: смачне запечене м'ясо. Але як воно подано! З петрушкою, апельсином і часником. Дуже смачно і незвично!
Пропоную Вашій увазі смачна страва з неймовірним ароматом! звичайно, таким чином можна запікати не обов'язково свинину, а будь-яке м'ясо. А якщо в будинку не виявилося апельсина, - міняйте на лимон або будь-який інший цитрусовий.
- Свинина - 500 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - - За смаком
- Подрібнений часник - 1 1/2 чайних ложки
- Апельсинова цедра - 1 1/2 чайних ложки(tertaya)
- Петрушка - За смаком
1. М'ясо помийте, обсушити.
2. Додати сіль, поперчіть, викладіть на пергамент і запікайте в розігрітій до 180 градусах духовці до готовності. Близько 30 хвилин.
3. Цедру натріть, часник і петрушку наріжте.
4. М'ясо наріжте на шматки і подавайте з часником, петрушкою і цедрою апельсина. Смачного!