Рецепт Свинина в мультиварці на пару фото

Свинина в мультиварці на пару
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Любите готувати не тільки смачні, але і корисні страви? Тоді спробуйте рецепт приготування свинини в мультиварці на пару - ніжне і соковите м'ясо, буквально тане в роті.

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Видалити зайві плівки і жир.

2. Посолити і поперчити свинину за смаком. При бажанні можна додати улюблені приправи для м'яса.

3. Часник очистити і пропустити через прес. Подрібненим часником натерти шматочок м'яса з усіх боків.

4. При бажанні також можна додати трохи сметани (або томатного соусу, наприклад), яку розподілити рівномірно по поверхні свинини. Рецепт приготування свинини в мультиварці на пару можна доповнити й іншими спеціями при бажанні.

5. Готовий шматочок м'яса необхідно ретельно обгорнути фольгою, щоб не допустити протікання соку.

6. На дно мультиварки встановити решітку для приготування на пару і покласти на неї м'ясо. Налити в чашу воду, приблизно до позначки мінімуму.

7. Готувати можна в двох режимах - Гасіння або Пароварка (в залежності від моделі мультиварки).

8. Час приготування свинини в мультиварці на пару в домашніх умовах від 40 до 100 хвилин, все залежить від розміру шматочка і потужності мультиварки.

9. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно дістати з фольги і нарізати порційними шматочками. Подавати до столу з будь-яким гарніром або холодним як закуску.

  • Свинина - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Крем - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Видалити зайві плівки і жир.

2. Посолити і поперчити свинину за смаком. При бажанні можна додати улюблені приправи для м'яса.

3. Часник очистити і пропустити через прес. Подрібненим часником натерти шматочок м'яса з усіх боків.

4. При бажанні також можна додати трохи сметани (або томатного соусу, наприклад), яку розподілити рівномірно по поверхні свинини. Рецепт приготування свинини в мультиварці на пару можна доповнити й іншими спеціями при бажанні.

5. Готовий шматочок м'яса необхідно ретельно обгорнути фольгою, щоб не допустити протікання соку.

6. На дно мультиварки встановити решітку для приготування на пару і покласти на неї м'ясо. Налити в чашу воду, приблизно до позначки мінімуму.

7. Готувати можна в двох режимах - Гасіння або Пароварка (в залежності від моделі мультиварки).

8. Час приготування свинини в мультиварці на пару в домашніх умовах від 40 до 100 хвилин, все залежить від розміру шматочка і потужності мультиварки.

9. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно дістати з фольги і нарізати порційними шматочками. Подавати до столу з будь-яким гарніром або холодним як закуску.

Схожі рецепти