Свинина в мультиварці на пару
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати не тільки смачні, але і корисні страви? Тоді спробуйте рецепт приготування свинини в мультиварці на пару - ніжне і соковите м'ясо, буквально тане в роті.
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо. Видалити зайві плівки і жир.
2. Посолити і поперчити свинину за смаком. При бажанні можна додати улюблені приправи для м'яса.
3. Часник очистити і пропустити через прес. Подрібненим часником натерти шматочок м'яса з усіх боків.
4. При бажанні також можна додати трохи сметани (або томатного соусу, наприклад), яку розподілити рівномірно по поверхні свинини. Рецепт приготування свинини в мультиварці на пару можна доповнити й іншими спеціями при бажанні.
5. Готовий шматочок м'яса необхідно ретельно обгорнути фольгою, щоб не допустити протікання соку.
6. На дно мультиварки встановити решітку для приготування на пару і покласти на неї м'ясо. Налити в чашу воду, приблизно до позначки мінімуму.
7. Готувати можна в двох режимах - Гасіння або Пароварка (в залежності від моделі мультиварки).
8. Час приготування свинини в мультиварці на пару в домашніх умовах від 40 до 100 хвилин, все залежить від розміру шматочка і потужності мультиварки.
9. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно дістати з фольги і нарізати порційними шматочками. Подавати до столу з будь-яким гарніром або холодним як закуску.
- Свинина - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Крем - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
2. Посолити і поперчити свинину за смаком. При бажанні можна додати улюблені приправи для м'яса.
3. Часник очистити і пропустити через прес. Подрібненим часником натерти шматочок м'яса з усіх боків.
4. При бажанні також можна додати трохи сметани (або томатного соусу, наприклад), яку розподілити рівномірно по поверхні свинини. Рецепт приготування свинини в мультиварці на пару можна доповнити й іншими спеціями при бажанні.
5. Готовий шматочок м'яса необхідно ретельно обгорнути фольгою, щоб не допустити протікання соку.
6. На дно мультиварки встановити решітку для приготування на пару і покласти на неї м'ясо. Налити в чашу воду, приблизно до позначки мінімуму.
7. Готувати можна в двох режимах - Гасіння або Пароварка (в залежності від моделі мультиварки).
8. Час приготування свинини в мультиварці на пару в домашніх умовах від 40 до 100 хвилин, все залежить від розміру шматочка і потужності мультиварки.
9. Коли м'ясо готове, його потрібно акуратно дістати з фольги і нарізати порційними шматочками. Подавати до столу з будь-яким гарніром або холодним як закуску.