Свинина на пару
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити свинину на пару. Насправді, у кого є пароварка - відразу раджу, готуйте м'ясо саме там, і ще - готуйте з овоамі. Я ось готувала з капустою. Неймовірно смачно!
Такий простий рецепт свинини на пару зовсім не означає, що м'ясо виходить несмачним. Чому -то наші люди бояться здорової їжі, вважаючи її надто прісною і несмачною. Пора міняти стереотипи! Саме всім тим, хто не вірить в те, що здорова їжа буває смачною, я і хочу присвятити свій рецепт приготування свинини на пару! сподіваюся, ви спробуєте це блюдо приготувати!
- Свинина - 500 грам
- Капуста - 400 грам
- Спеції - За смаком
1. Отже, на м'ясі робимо надрізи то там то сям, і натираємо спеціями. Особливо - в прорізах. Викладаємо в нижній відсік. У верхній кладемо капусту, і трохи солимо.
2. Коли капуста стане м'якою, а м'ясо стане вже ось таким рум'яним, - можна вимикати пароварку. У мене блюдо готувалося приблизно 40 хвилин.
3. Блюдо готово! Подавайте зі свіжим овочевим салатом і будьте здорові!