Свинина барбекю по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Яскраве корейське блюдо! Свинина виходить дуже пряна, ароматна, трохи гостра. Готується дуже просто і швидко, - впорається навіть починаюча господиня!
Приготувати за цим рецептом можна не тільки свинину, але і яловичину, телятину і навіть курку. Також можна додати трохи овочів, наприклад, морква. Пригощайтеся!
- Часник - 6 зубчиків
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець - 2 чайних ложки
- Імбир - 2 чайних ложки
- Мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Свинина - 450 грам
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - За смаком
1. Змішайте соєвий соус, часник, цукор, масло і перець.
2. Свинину наріжте смужками.
3. Лук наріжте кубиками.
4. Замаринуйте цибулю з м'ясом в підготовленому маринаді.
5. Обсмажте цибулю і м'ясо до коричневого кольору.
6. При подачі посипте кунжутом. Смачного!