Рецепт Свинина по-корейськи фото

Свинина по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви є прихильником азіатської кухні, тоді вам обов'язково варто спробувати свинину по-корейськи в домашніх умовах. Це чудове блюдо з оригінальним соусом.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-корейськи має досить багато варіацій. Даний варіант - найбільш простий, так як основний акцент зроблений на соусі. Втім, від нескладного поєднання доступних продуктів це блюдо зовсім не стає посереднім, швидше, навпаки.

  • Свинина - 450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Гострий соус чилі - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
свинина по-корейськи - фото крок 1
1. Головний секрет успіху цієї страви - це, звичайно ж, маринад. Для його приготування необхідно взяти гострий томатний соус (якщо під рукою немає нічого підходящого можна використовувати свіжоприготований соус, з'єднати подрібнені томати з перцем чилі), трохи соєвого соусу і кунжутного масла (якщо його немає, то замінювати іншим маслом не рекомендується). Все з'єднати і перемішати. Подрібнити очищений часник. Імбир очистити і натерти на тертці. Додати в соус трохи цукру за смаком і кунжут. Всипати трохи гострого перцю (якщо за смаком дійсно гострі страви) або меленої паприки. Як слід перемішати. Готовий маринад краще спробувати, щоб при необхідності додати ще цукру, наприклад.
свинина по-корейськи - фото крок 2
2. В рецепт приготування свинини по-корейськи можна використовувати будь-яку м'ясну частину, яка більше до смаку. М'ясо необхідно вимити, добре просушити і з'єднати з приготовленим маринадом.
свинина по-корейськи - фото крок 3
3. Акуратно руками перемішати м'ясо, щоб кожен шматочок був рівномірно покритий соусом. При бажанні можна залишити свинину на 15-20 хвилин, але особливої ​​необхідності в цьому немає.
свинина по-корейськи - фото крок 4
4. Останнім інгредієнтом буде цибулю. Його потрібно очистити і нарізати середніми півкільцями. Якщо цибулина велика краще використовувати половинку.
свинина по-корейськи - фото крок 5
5. На сковороду налити трохи рослинного масла (можна взяти будь-який, яке є під рукою). Відправити туди м'ясо, а зверху викласти цибулю. Перемішати і готувати на середньому вогні, поки м'ясо не стане м'яким.
свинина по-корейськи - фото крок 6
6. Свинина по-корейськи в домашніх умовах найкраще підійде до відварного рису. Перед подачею можна присипати блюдо зверху невеликою кількістю кунжуту.

Схожі рецепти