Рецепт Суші з сьомгою фото

Суші з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга , Нори
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Гарніри
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви є прихильником японської кухні, тоді обов'язково повинні взяти на замітку рецепт приготування cуші з сьомгою і сирним сиром. Це улюблений багатьма класичний варіант.

Опис приготування:

Приготувати cуші з сьомгою в домашніх умовах досить просто. Не потрібно особливих навичок, досить лише повторити цей покроковий рецепт і ви отримаєте справжні смачні суші, гідні меню японського ресторану.

  • Рис для суші - 1 Склянка
  • Сьомга - 300 грам
  • Філадельфія сир - 100 грам
  • Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
  • Норі - 4-5 штук
суші з сьомгою - фото крок 1
1. Насамперед потрібно відварити рис і заправити його рисовим оцтом. Дати йому трохи охолонути.
суші з сьомгою - фото крок 2
2. На бамбуковий килимок (попереднє його можна обернути харчовою плівкою) викласти лист норі гладкою стороною вниз. Розподілити по всій поверхні тонким шаром рис.
суші з сьомгою - фото крок 3
3. Сьомгу нарізати тонкими брусочками і викласти зразкова на 1-1.5 см від кінця норі.
суші з сьомгою - фото крок 4
4. Додати трохи сиру Філадельфія. В рецепт приготування cуші з сьомгою можна використовувати і будь-який інший сирний сир за смаком.
суші з сьомгою - фото крок 5
5. За допомогою бамбукового килимка акуратно загортати норі.
суші з сьомгою - фото крок 6
6. Край норі змочити трохи водою, щоб він як слід приклеївся. Щільно притиснути готовий рол, щоб він був рівний.
суші з сьомгою - фото крок 7
7. Далі потрібно змочити ніж рисовим оцтом і акуратно нарізати cуші з сьомгою в домашніх умовах. Подавати до столу їх потрібно з маринованим імбиром і васабі. От і все, традиційна японська страва з'явиться на вашому столі.

Схожі рецепти