Суші з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником японської кухні, тоді обов'язково повинні взяти на замітку рецепт приготування cуші з сьомгою і сирним сиром. Це улюблений багатьма класичний варіант.
Приготувати cуші з сьомгою в домашніх умовах досить просто. Не потрібно особливих навичок, досить лише повторити цей покроковий рецепт і ви отримаєте справжні смачні суші, гідні меню японського ресторану.
- Рис для суші - 1 Склянка
- Сьомга - 300 грам
- Філадельфія сир - 100 грам
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
- Норі - 4-5 штук
1. Насамперед потрібно відварити рис і заправити його рисовим оцтом. Дати йому трохи охолонути.
2. На бамбуковий килимок (попереднє його можна обернути харчовою плівкою) викласти лист норі гладкою стороною вниз. Розподілити по всій поверхні тонким шаром рис.
3. Сьомгу нарізати тонкими брусочками і викласти зразкова на 1-1.5 см від кінця норі.
4. Додати трохи сиру Філадельфія. В рецепт приготування cуші з сьомгою можна використовувати і будь-який інший сирний сир за смаком.
5. За допомогою бамбукового килимка акуратно загортати норі.
6. Край норі змочити трохи водою, щоб він як слід приклеївся. Щільно притиснути готовий рол, щоб він був рівний.
7. Далі потрібно змочити ніж рисовим оцтом і акуратно нарізати cуші з сьомгою в домашніх умовах. Подавати до столу їх потрібно з маринованим імбиром і васабі. От і все, традиційна японська страва з'явиться на вашому столі.