Рецепт Суп з вакаме фото

Суп з вакаме
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Гриби , Шиітаке
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Водорості вакаме мають низьку калорійність, а також є хорошим джерелом йоду і мінералів. Сьогодні пропоную приготувати суп з вакаме в японському стилі.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати суп з вакаме, я розповім нижче. Для ситності можна додати рисову локшину. Тофу вибирайте ніжної консистенції, можна взяти шовковий. Шиітаке можна замінити на печериці. Приготування займе всього 30 хвилин, суп виходить легким і дуже смачним.

  • Пасти місо - 120 грам
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Тофу - 150 грам
  • Вакаме - 4-5 Ст. Ложок
  • Вода - 1 літр
  • Шиітаке - 10-15 штук
суп з вакаме - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
суп з вакаме - фото крок 2
Вакаме залийте великою кількістю теплої води, залиште на 10 хвилин набухати.
суп з вакаме - фото крок 3
Гриби шиітаке залийте гарячою водою, накрийте і залиште на 15-20 хвилин.
суп з вакаме - фото крок 4
Місо паста розлучення в воді, добре перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
суп з вакаме - фото крок 5
Тофу наріжте кубиками середнього розміру.
суп з вакаме - фото крок 6
Налийте в каструлю воду, додайте гриби з водою, в якій вони замочували. Варіть шиітаке в воді 15 хвилин. Додайте соєвий соус і водорості. В кінці додайте тофу і залиште суп на пару хвилин настоятися під кришкою.
суп з вакаме - фото крок 7
Суп з вакаме готовий, смачного!

Схожі рецепти