Суп з білої риби
(покроковий рецепт з фото)
Суп з білої риби приготувати абсолютно просто. Якщо є бажання урізноманітнити смак, можна додати ще й червону рибу. У будь-якому поєднанні, обід вийде дуже ситним і неймовірно смачним!
Перед вами - дуже простий рецепт приготування супу з білої риби. Суп виходить дуже легким і в той же час насиченим. Спершу в киплячій воді варимо овочі, додавши масло і спеції за смаком. Трохи пізніше додаємо в суп порізану білу і червону рибу. В самому кінці додайте подрібнену зелень. Дайте супу настоятися і подавайте його на стіл. Хай щастить!
- Пангасіус - 200 грам
- Лосось - 180 грам
- Брокколі - 100 грам (листя)
- Морква - 80 грам
- Цибуля пориста - 75 грам
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Кип'ятимо в каструлі літр води. Нарізаємо кубиками рибу і моркву. Решта інгредієнти просто довільно подрібнюємо.
Опускаємо в киплячу воду морква, через хвилину кладемо цибулю-порей і брокколі. Додаємо трохи оливкового масла, сіль і перець за смаком. Варимо 3 хвилини і кладемо рибу. Варимо ще 5 хвилин.
Додаємо в готовий суп подрібнену зелень. Даємо супу трохи настоятися і подаємо на стіл. Смачного!