Суп в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, Пісні страви
, Рецепти без шкоди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати суп в скороварці. Ця страва гідно оцінять ті, хто не має в своєму розпорядженні великою кількістю вільного часу. Приступимо!
Опис приготування:
Ви можете насолоджуватися смаком прекрасного супу, не докладаючи особливих зусиль до його приготування. Блюдо рекомендується подавати до столу гарячим з грінками з білого хліба. А якщо хочеться чогось м'ясного, обсмажте до хрусткого стану бекон.
- Сухий горох - 200 грам
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Картопля - 150 грам
- Морква - 120 грам
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо необхідно нарізати тонкою соломкою, морква очистити і промити, після чого натерти на тертці. Цибуля очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
2
В мультиварці-скороварці виставляємо режим"Випічка" , розігріватися апарат буде протягом 10 хвилин. На дно чаші наливаємо рослинне масло, на якому обсмажуємо м'ясо, цибулю і моркву. На це піде приблизно хвилин 15. В цей час кип'ятимо воду, очищаємо і нарізаємо картоплю. Горох промиваємо в холодній воді.
3
Як тільки скороварка подасть звуковий сигнал, закладаємо в чашу картопля, горох і заливаємо все це водою. Додаємо спеції і виставляємо режим"Гасіння" . На приготування піде 1 час. По закінченню часу необхідно додати лавровий лист і наполягати суп протягом 40 хвилин. Через цей час він буде готовий до вживання. Гороховий суп в мультиварці-скороварці готовий, смачного!