Суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Відомий факт, що в зелені зібрано багато корисних елементів. Ось чому корова така велика і сильна, хоча їсть тільки зелень. Я пропоную вам приготувати суп із зеленню, корисний і смачний!
Ви можете використовувати будь-яку зелень, яку любите. Я перерахую ту, яку люблю я Суп із зелені виходить дуже смачним, корисним і ситним. Добре годиться для поста або для людей, бажаючих схуднути. Дбайте про свою сім'ю, готуйте їм корисну їжу. Отже, рецепт супу із зелені - до вашої уваги!
- Овочевий бульйон - 2 L
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Пір'я зеленої цибулі - 3-4 штук
- Листя редиски - 1 штука (пучок.)
- Листя буряка - 1 штука (пучок.)
- Шпинат - 200 грам
- Зелень моркви - 1 штука (пучок.)
- Варена квасоля - 300 грам (зваріть або замочіть заздалегідь.)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Приготуйте каструлю, в якій ви будете варити суп. Налийте туди оливкова олія, нагрійте. Закиньте дрібно рубаний ріпчасту цибулю і пір'я зеленого. Обсмажуйте, поки цибуля не стане м'яким.
Налийте в каструлю з цибулею овочевий бульйон. І поки він закипає, ретельно вимийте і нарубати решту зелень.
Як тільки бульйон закипить, закиньте в нього зелень і квасолю. Перешкодьте. Доведіть до кипіння ще раз. І відразу зніміть з вогню.
Ваш суп із зеленню готовий! Смачного!