Суп домашній
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ще одну версія ідеального смачно приготованого блюда. Суп домашній з локшиною з курки сповнений сезонних овочів, таких як: цибуля-пористий, морква, селера. Смачно, простий і корисний.
У домашній обстановці всі страви готуються невимушено і досить просто. Зараз я розповім, як приготувати домашній суп з куркою і яєчної локшиною, який є не тільки апетитним, але і досить ситним блюдом. Курка є багатим джерелом білка, а яєчна локшина додасть почуття ситості на цілий день, також до цього складу ми додамо вітамінний коктейль з чебрецю, перцю, петрушки, селери і цибулі. Спробуйте, і Вам обов'язково сподобається.
- Курка - 1 штука
- Курячий бульйон - 2.8 L
- Морква - 6 штук
- Стебло селери - 4 штуки
- Середні цибулини - 3 штуки
- Горошини чорного перцю - 5 штук
- Часник - 1 часточка
- Гілочка петрушки - 10 штук
- Гілочка чебрецю - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Лук-пориста - 4 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Яєчна локшина - 300 грам
1
Перелийте курячий бульйон у велику каструлю, туди ж покладіть курку. Поставте каструлю на середній вогонь.
2
Наріжте великими шматками 2 морква, 2 стебла селери, 1 цибулину. Додайте інгредієнти в бульйон.
3
Додайте перчинки, часник, 2 гілочки петрушки, чебрець, лавровий лист і достатню кількість води, щоб покрити курку.
4
Доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь. Варіть, поки курка не стане дуже ніжною, близько 1 годину 15 хвилин, періодично очищайте бульйон від пінки.
5
Приберіть курку, помістіть її у велику миску. Процідіть бульйон через дуже дрібне сито в більшу чисту миску або каструлю. Відкладіть овочі.
6
Зніміть будь-який жир з поверхні бульйону, викиньте його. Наріжте залишилися моркву, селера, цибуля і цибуля-порей маленькими шматочками.
7
Зніміть і викиньте шкіру і кістки з курки, наріжте м'ясо на шматочки і відкладіть. Наріжте залишилися листя петрушки і відкладіть.
8
Розтопити масло на середньому вогні. Додайте овочі і варіть, поки цибуля не стане напівпрозорим (близько 7 хвилин).
9
Додайте курку, бульйон, сіль і перець. Кип'ятіть суп, поки овочі не стануть м'якими, близько 1 годину.
10
Додайте локшину і петрушку, варіть до тих пір, поки локшина не стане ніжною, близько 10 хвилин.
11
Подавайте на стіл в супницах або глибоких тарілках.