Суп домашній

Суп домашній
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную вам ще одну версія ідеального смачно приготованого блюда. Суп домашній з локшиною з курки сповнений сезонних овочів, таких як: цибуля-пористий, морква, селера. смачно, простий і корисний.

опис приготування:

У домашній обстановці всі страви готуються невимушено і досить просто. Зараз я розповім, як приготувати домашній суп з куркою і яєчної локшиною, який є не тільки апетитним, але і досить ситним блюдом. Курка є багатим джерелом білка, а яєчна локшина додасть почуття ситості на цілий день, також до цього складу ми додамо вітамінний коктейль з чебрецю, перцю, петрушки, селери і цибулі. Спробуйте, і Вам обов'язково сподобається.

  • курка— 1 штука
  • Курячий бульйон— 2.8 L
  • морква— 6 штук
  • стебло селери— 4 штуки
  • Середні цибулини— 3 штуки
  • Горошини чорного перцю— 5 штук
  • часник— 1 часточка
  • гілочка петрушки— 10 штук
  • гілочка чебрецю— 2 штуки
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Лук-пориста— 4 штуки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • мелений перець— 1 Ст. ложка
  • яєчна локшина— 300 грам
1 Перелийте курячий бульйон у велику каструлю, туди ж покладіть курку. Поставте каструлю на середній вогонь.

2 Наріжте великими шматками 2 морква, 2 стебла селери, 1 цибулину. Додайте інгредієнти в бульйон.

3 додайте перчинки, часник, 2 гілочки петрушки, чебрець, лавровий лист і достатню кількість води, щоб покрити курку.

4 Доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь. варіть, поки курка не стане дуже ніжною, близько 1 годину 15 хвилин, періодично очищайте бульйон від пінки.

5 приберіть курку, помістіть її у велику миску. Процідіть бульйон через дуже дрібне сито в більшу чисту миску або каструлю. відкладіть овочі.

6 Зніміть будь-який жир з поверхні бульйону, викиньте його. Наріжте залишилися моркву, селера, цибуля і цибуля-порей маленькими шматочками.

7 Зніміть і викиньте шкіру і кістки з курки, наріжте м'ясо на шматочки і відкладіть. Наріжте залишилися листя петрушки і відкладіть.

8 Розтопити масло на середньому вогні. Додайте овочі і варіть, поки цибуля не стане напівпрозорим (близько 7 хвилин).

9 додайте курку, бульйон, сіль і перець. кип'ятіть суп, поки овочі не стануть м'якими, близько 1 годину.

10 Додайте локшину і петрушку, варіть до тих пір, поки локшина не стане ніжною, близько 10 хвилин.

11 Подавайте на стіл в супницах або глибоких тарілках.

Схожі рецепти

Ароматний домашній хліб

Ароматний домашній хліб

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати ароматний домашній хліб. Приготування дуже просте, так як вам навіть не потрібно місити тісто! Спробуйте, це один з найлегших рецептів. опис приготування: Цей домашній хліб чудово підійде як для свята, так і для звичайного обіду або полудня. Він не...

читати далі
Батон домашній

Батон домашній

Спекти батон самим зовсім нескладно, головне - точно слідувати рецептом, а я розповім, як приготувати батон будинку, свіжий і ароматний, який сподобається всім. Порадуйте родину такою домашньою випічкою! опис приготування: рецепт, який я пропоную сьогодні, чисто «домашній», тісто готується не ...

читати далі
«Баунті» домашній

«Баунті» домашній

Хочете поласувати батончиками «Баунті» прямо зараз? Не питання, так як поспішаю поділитися чудовим рецептом, як приготувати «Баунті» домашній. Це швидко і просто, а знадобиться всього 4 інгредієнта. опис приготування: Звикайте готувати солодощі та цукерки своїми руками. І ви, чому? Тому що це ...

читати далі
Борщ класичний домашній

Борщ класичний домашній

Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ класичний домашній. У приготуванні борщу немає нічого складного, виходить він дуже густим і шалено ароматним. Ви можете додати спеції за смаком. опис приготування: Це рецепт приготування класичного домашнього борщу. Виходить блюдо дуже ароматним зав...

читати далі
Домашній адигейський сир

Домашній адигейський сир

Не знаю, як вам, а мені часто доводилося розчаровуватися в покупному сирі. Ось днями купила такий і в черговий раз засмутилася: є неможливо. розповім, як приготувати домашній адигейський сир. опис приготування: Такий сир можна використовувати для приготування «Грецького салату» та інших, для б...

читати далі