Суфле з картоплею і ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Суфле з картоплею і ковбасками - блюдо для досить швидкого, але дуже смачного й оригінального сніданку. Прості і доступні інгредієнти, нескладне приготування - і відмінний сніданок на столі!
Суфле з картоплею і ковбасками - це, по суті, той же омлет з картоплею і ковбасками (традиційне іспанське блюдо, між іншим), тільки розлитий по маленьких формочках і запечений окремо. Виходить дуже красивий і оригінальний сніданок - легкий і ніжний по своїй текстурі, але дуже ситний. Куди цікавіше звичайної яєчні - так що готуйте і радуйте себе і своїх близьких з самого ранку!
- Яйця - 8 штук
- Молоко - 1/2 склянки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Картопля - 1/2 склянки
- Ковбаски готові - 1/2 склянки
- Сир - 1/3 склянки
Для початку змажемо форму для суфле вершковим маслом.
Яйця розбиваємо в якусь підходящу ємність.
Туди ж додаємо сіль і перець.
Туди ж заливаємо молоко.
Петрушку дрібно рубаємо.
Додаємо петрушку до яєчної суміші.
Гарненько збиваємо до такого стану, коли маса почне пінитися.
Отриману суміш розливаємо по формах для суфле, змазаним маслом.
Потім в кожну формочку кладемо кілька шматочків картоплі і ковбаси, а зверху посипаємо невеликою кількістю тертого сиру.
Випікаємо близько 10 хвилин при 190 градусах.
Якщо ви не забули змастити формочки вершковим маслом, то без особливих зусиль зможете витягнути суфле з формочок і красиво подати блюдо на тарілках. Смачного!