Рецепт Стю по-канадски фото

Стю по-канадски
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Супи

Наваристий, ароматний, густий суп з яловичиною дуже люблять в Канаді. Ця страва має одні плюси: по перше, доступні продукти, по-друге, простота приготування. Пропоную приготувати стю по-канадськи.

Якщо під час варіння ви помітите, що блюдо починає прилипати до дна каструлі, додайте трохи бульйону або води. Чи не перемішуйте сильно, злегка піднімайте з дна каструлі вміст, в іншому випадку у вас вийде "каша" . Вогонь тримайте весь час мінімальним.

  • Яловичина - 800 грам (або телятина)
  • Вино червоне - 0, 5 склянки
  • Картопля - 3 штуки (середні)
  • Морква - 1 штука (середня)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Бульйонний кубик - 1 штука (яловичий)
  • Гриби білі - 5-6 штук (свіжі або заморожені)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Селера - За смаком (корінь, сухий)
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1/2 склянки (гаряча)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середній)
стю по-канадски - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. З м'яса зніміть всі плівки. Гриби помийте або розморозити, якщо використовуєте свіжозаморожені.
стю по-канадски - фото крок 2
Наріжте картоплю четвертинками або великим кубиком, морква середнім кубиком, цибуля великими пір'ям, гриби довільно. Викладіть все в глибоку каструлю.
стю по-канадски - фото крок 3
Наріжте м'ясо розміром з нарізану картоплю. Надішліть до овочів. Слідом додайте томатну пасту, розмарин, селера, крупно нарізаний часник.
стю по-канадски - фото крок 4
Бульйонний кубик розчиніть в гарячій воді.
Вилийте в каструлю, додайте вино, сіль, перець. Закрийте кришкою і поставте на малий вогонь.
Варіть 1, 5 години після закипання. Блюдо перемішувати не варто, лише лопаткою піднімаючи з дна каструлі, уникаючи тим самим пригорання.
стю по-канадски - фото крок 5
Готову страву подавайте на стіл гарячим.
стю по-канадски - фото крок 6
Стю по-канадськи прийнято подавати з хлібом і маслом. Смачного!

Схожі рецепти