Стир-Фрай з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Стир-Фрай з яловичиною іншими словами можна назвати жарким з яловичини і овочів. Це корисне смачне східне блюдо. Дуже рекомендую приготувати Стир-Фрай з яловичиною хоча б разок. Вам сподобається!
Стир-Фрай з яловичиною це блюдо східної кухні і тому потрібно дотримуватися основних правил східної кухні. По перше, готувати потрібно на сильному вогні в глибокій посуді, постійно струшуючи і помішуючи. Увага! Коли морква і горошок будуть майже готові додайте попередньо обсмажене м'ясо і соєвий соус. Запорука успіху в приготуванні Стир-Фрая з яловичиною тонка і рівномірна нарізка м'яса. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 900 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Ст. Ложка (приправа)
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики

Помити і обсушити яловичину.

Тонко порізати м'ясо.

Сковороду розігріти з оливковою олією. М'ясо обсмажити на сильному вогні з приправами.

Підготувати приправи: соєвий соус, цукор, олія.

Додати приправи і смажити м'ясо до золотистої скоринки.

М'ясо викласти в чашку.

Овочі помити і порізати.

На пательні, де смажилося м'ясо обсмажити цибулю і моркву.

Додати зелений горошок і соєвий соус.

Коли страва буде майже готове, додати потовчений часник і смажити ще 2 хвилини.

Подавайте з рисом. Смачного!