Стир-Фрай з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Стир-Фрай з яловичиною іншими словами можна назвати жарким з яловичини і овочів. Це корисне смачне східне блюдо. Дуже рекомендую приготувати Стир-Фрай з яловичиною хоча б разок. Вам сподобається!
Опис приготування:
Стир-Фрай з яловичиною це блюдо східної кухні і тому потрібно дотримуватися основних правил східної кухні. По перше, готувати потрібно на сильному вогні в глибокій посуді, постійно струшуючи і помішуючи. Увага! Коли морква і горошок будуть майже готові додайте попередньо обсмажене м'ясо і соєвий соус. Запорука успіху в приготуванні Стир-Фрая з яловичиною тонка і рівномірна нарізка м'яса. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 900 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Ст. Ложка (приправа)
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
Помити і обсушити яловичину.
Тонко порізати м'ясо.
Сковороду розігріти з оливковою олією. М'ясо обсмажити на сильному вогні з приправами.
Підготувати приправи: соєвий соус, цукор, олія.
Додати приправи і смажити м'ясо до золотистої скоринки.
М'ясо викласти в чашку.
Овочі помити і порізати.
На пательні, де смажилося м'ясо обсмажити цибулю і моркву.
Додати зелений горошок і соєвий соус.
Коли страва буде майже готове, додати потовчений часник і смажити ще 2 хвилини.
Подавайте з рисом. Смачного!