Рецепт Спагетті болоньєзе фото

Спагетті болоньєзе
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Макарони, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Спагеті

"Boloneze" - класичний соус до спагетті і інший пасті, який складається з яловичого фаршу, томатів і спецій. Додамо в нього базилік, селера, пармезан, ріпчастої цибулі. Просто смакота!

"Boloneze" - популярний італійський соус, який можна приготувати не тільки до спагетті, а до будь-пасті. Овочі і м'ясний фарш треба обсмажити і згасити. Спагеті відварити згідно з вказівками на упаковці. Перемішайте спагетті з соусом і подавайте.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Помідори у власному соку - 600 грам
  • Помідори - 5 штук
  • Селера (гілки) - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вершки - 5 Ст. Ложок(12-процентні)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сир Пармезан тертий - 2-4 Ст. Ложок
  • Базилік (листочки) - 2-4 штук
спагетті болоньєзе - фото крок 1
1. Почистіть і наріжте цибулю невеликими кубиками.
спагетті болоньєзе - фото крок 2
2. Обсмажте цибулю на оливковій олії, помішуючи, до м'якості.
спагетті болоньєзе - фото крок 3
3. Додайте до цибулі томати і нарізані гілки селери з листочками. Тушьте протягом 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
спагетті болоньєзе - фото крок 4
4. Додайте в соус вершки, приправити сіллю, поперчіть. Перемішайте.
спагетті болоньєзе - фото крок 5
5. В іншій сковороді на оливковій олії обсмажте фарш.
спагетті болоньєзе - фото крок 6
6. Смажте яловичий фарш, помішуючи, до готовності.
спагетті болоньєзе - фото крок 7
7. У готовий фарш додайте соус.
спагетті болоньєзе - фото крок 8
8. Наріжте свіжі помідори, виріжте плодоніжки і також додайте до м'яса.
спагетті болоньєзе - фото крок 9
9. Перемішайте і тушьте до м'якості помідорів.
спагетті болоньєзе - фото крок 10
10. Спагеті відварити згідно з вказівками на їх упаковці. Перемішайте пасту з соусом. Подавайте спагетті Болоньєзе порційно, присипавши блюдо тертим пармезаном і прикрасивши листочками свіжого базиліку. Смачного!

Схожі рецепти