Пиріг з спагетті «Болоньєзе»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати пиріг з спагетті «Болоньєзе», смачний і з мінімумом інгредієнтів. Блюдо виходить дуже ситним, ароматним, соковитим і смачним. Чоловіки оцінять!
Цей пиріг мені нагадує гратен, тут теж хрустка скоринка, яка покриває ніжну і соковиту начинку. Блюдо дійсно дуже вартісне. Якщо ви хочете урізноманітнити своє щоденне меню, то обов'язково запишіть мій рецепт, як приготувати пиріг з спагетті «Болоньєзе». Від вас буде потрібно мінімум зусиль і часу, а блюдо можна подати навіть до святкового столу!
- Соус "болоньєзе" - 400 грам
- Спагеті - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Соус «Болоньєзе» можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, використовуючи для приготування різних страв, а можна купити готовий соус в магазині. Якщо ви хочете приготувати найсмачніший соус «Болоньєзе» самостійно, то на цьому сайті ви знайдете перевірені рецепти.

Спагеті відварити відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці. Готові спагетті відкиньте на друшляк.

Змішайте соус «Болоньєзе» і готові спагетті. Якщо потрібно, то трохи присолите.

Половину сиру натріть на крупній тертці і додайте до суміші макаронів і соусу. Гарненько перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.

Другу половину сиру змішайте з панірувальними сухарями.

Форму для випікання змастіть рослинною або вершковим маслом. Попередньо я застилаю форму фольгою, а вже потім змащую маслом, так дуже просто дістати пиріг з форми. Викладіть у форму суміш спагетті і соусу «Болоньєзе». Зверху рясно присипте сумішшю сиру і панірувальних сухарів.

Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 25-30 хвилин. Всі продукти вже готові, залишилося тільки розплавитися сиру і зв'язати всі, в результаті чого пиріг не буде розпадатися і буде тримати форму.

От і все, пиріг з спагетті «Болоньєзе» готовий. Подавайте гарячим. Смачного!