Спагеті з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті з шинкою і вершковим соусом - чудове обідню страву для всієї родини. Самі позички, готується воно дуже просто, а виходить завжди неймовірно смачно і ситно! рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування спагетті з шинкою. В першу чергу, ставимо вариться спагетті. Тим часом обсмажуємо на рослинному маслі подрібнений часник і шинку, порізану тонкими смужками. З відварених спагеті зливаємо воду і з'єднуємо їх з шинкою і часником. Заливаємо все вершковим соусом (збити вершки, жовток і тертий пармезан) і прогріваємо кілька хвилин. Перед подачею на стіл можна присипати блюдо сиром. Хай щастить!
- Спагеті - 200 грам (або тальятелле)
- Шинка - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 200 грам
- Жовток - 3 штуки
- Пармезан - 50 грам

Шинку нарізаємо тонкими скибочками, часник подрібнюємо.

На дрібній тертці натріть пармезан, з'єднайте його з вершками і жовтками. Ретельно перемішайте.

Поставте вариться спагетті. Тим часом, обсмажте на олії часник, 1-2 хвилини.

Додайте смужки шинки, готуйте ще 2 хвилини.

Зварені спагетті відкиньте на друшляк, щоб злити рідину. Поверніть спагетті в каструлю і додайте шинку з часником, а також вершковий соус. Прогріваємо блюдо на середньому вогні 2-3 хвилини.

Перед подачею на стіл, присипте блюдо залишками тертого пармезану. Смачного!