Рецепт Спагеті з качкою фото

Спагеті з качкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Пісні страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Досить простий у приготуванні рецепт для тих, хто любить різні страви з качки. З ним ви приготуєте вишуканий обід і не витратите при цьому багато часу і сил на це.

Опис приготування:

В італійської національної кухні є дуже багато різних рецептів приготування пасти, з найпопулярнішими ви, швидше за все, вже знайомі, але я хочу поділитися з вами не настільки поширеним варіантом і розповісти, як приготувати спагетті з качкою. В принципі в цьому рецепті немає абсолютно нічого складного, вам потрібно тільки роздобути качині ніжки і трохи качиного жиру. А решті процес не займе багато часу, так що давайте приготуємо сьогодні для себе і своєї сім'ї вишукане і витончене блюдо з цим простим рецептом спагетті з качкою.

1) Для початку нам потрібно правильно приготувати курячі ніжки, адже в оригінальному рецепті цьому приділяється особлива увага, хоча складного, по суті, тут нічого нема. Отже, промиваємо ніжки під водою і насухо витираємо їх за допомогою паперових серветок. Тепер робимо проколи по всій поверхні, щоб при запіканні виділявся жир, обтирає їх сіллю з усіх боків. Кладемо ніжки в форму для запікання і відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку на 1, 5 годину. Після закінчення часу збільшуємо температуру до 190 градусів і запікаємо качку ще 15 хвилин. Ось тепер виймаємо форму з духовки і даємо ніжок трохи охолонути, потім відокремлюємо м'ясо від кістки і нарізаємо його разом зі шкірою на шматочки.

2) Спагеті відправляємо відварюватися в підсоленій воді. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, додаємо качиний жир, в цій суміші обсмажуємо м'ясо зі шкіркою кілька хвилин. Потім додаємо подрібнений часник і продовжуємо смажити, поки він не почне темніти, знімаємо з вогню.

3) Коли спагетті будуть майже готові (як то кажуть"з зубком" ) відкидаємо їх на друшляк. Потім викладаємо спагетті на сковороду з качиним м'ясом, включаємо середній вогонь, перемішуємо все, при необхідності можна додати ще трохи качиного жиру. Тепер перчимо, солимо за смаком і вливаємо столову ложку лимонного соку, знову перемішуємо, при бажанні вливаємо і другу ложку соку, тут справа смаку. Коли Мароні будуть готові, вимикаємо вогонь.

4) Готову страву подаємо до столу, прикрасивши його цедрою апельсина або лимона.

Ось такий цікавий і досить простий рецепт італійської кухні, з яким ви дізналися, як зробити спагетті з качкою. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, впевнена, воно не залишить вас байдужими.


  • Спагеті - 450 грам
  • Ніжки качині - 2-3 штук (запечені )
  • Часник - 4 зубчики
  • Жир качиний - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
  • Цедра лимона або апельсина - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
В італійської національної кухні є дуже багато різних рецептів приготування пасти, з найпопулярнішими ви, швидше за все, вже знайомі, але я хочу поділитися з вами не настільки поширеним варіантом і розповісти, як приготувати спагетті з качкою. В принципі в цьому рецепті немає абсолютно нічого складного, вам потрібно тільки роздобути качині ніжки і трохи качиного жиру. А решті процес не займе багато часу, так що давайте приготуємо сьогодні для себе і своєї сім'ї вишукане і витончене блюдо з цим простим рецептом спагетті з качкою.

1) Для початку нам потрібно правильно приготувати курячі ніжки, адже в оригінальному рецепті цьому приділяється особлива увага, хоча складного, по суті, тут нічого нема. Отже, промиваємо ніжки під водою і насухо витираємо їх за допомогою паперових серветок. Тепер робимо проколи по всій поверхні, щоб при запіканні виділявся жир, обтирає їх сіллю з усіх боків. Кладемо ніжки в форму для запікання і відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку на 1, 5 годину. Після закінчення часу збільшуємо температуру до 190 градусів і запікаємо качку ще 15 хвилин. Ось тепер виймаємо форму з духовки і даємо ніжок трохи охолонути, потім відокремлюємо м'ясо від кістки і нарізаємо його разом зі шкірою на шматочки.

2) Спагеті відправляємо відварюватися в підсоленій воді. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, додаємо качиний жир, в цій суміші обсмажуємо м'ясо зі шкіркою кілька хвилин. Потім додаємо подрібнений часник і продовжуємо смажити, поки він не почне темніти, знімаємо з вогню.

3) Коли спагетті будуть майже готові (як то кажуть"з зубком" ) відкидаємо їх на друшляк. Потім викладаємо спагетті на сковороду з качиним м'ясом, включаємо середній вогонь, перемішуємо все, при необхідності можна додати ще трохи качиного жиру. Тепер перчимо, солимо за смаком і вливаємо столову ложку лимонного соку, знову перемішуємо, при бажанні вливаємо і другу ложку соку, тут справа смаку. Коли Мароні будуть готові, вимикаємо вогонь.

4) Готову страву подаємо до столу, прикрасивши його цедрою апельсина або лимона.

Ось такий цікавий і досить простий рецепт італійської кухні, з яким ви дізналися, як зробити спагетті з качкою. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо, впевнена, воно не залишить вас байдужими.

Схожі рецепти