Соус з копченостями і грибами для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Уявляю смачний рецепт соусу, який відмінно підходить до всіх видів макаронних виробів. За допомогою соусу це буде унікальне, ситне блюдо.
Опис приготування:
Серед любителів такий соус користується великою популярністю. Для його приготування можна використовувати будь-які гриби. А використовуючи різні прянощі, можна змінювати відтінки смаку в ту чи іншу сторону.
- Бекон - 200 грам (копчений)
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
Наріжте бекон, обсмажте його.
Печериці дрібно наріжте і додайте до бекону. Обсмажте разом хвилин 5.
Окремо змішайте борошна і воду. Додайте подрібнений часник.
Вилийте все в сковороду. Доведіть до густоти.
Вилийте все в сковороду. Доведіть до густоти.
Влийте вершки. Додайте зелень і спеції. Прогрійте і вимкніть.
На гарнір використовуємо спагетті.
Смачного!
Смачного!