Рецепт Соус «регулюючі тонни» фото

Соус «регулюючі тонни»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Анчоус , Тунець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Смачний і оригінальний соус до яловичини або телятини приготувати не так і складно. Але завдяки цьому соусу, начебто звичайне відварне м'ясо стане шедевром на вашому столі. Соус можна подавати до салатів.

Опис приготування:

Смачний і простий у приготуванні соус до телятини або яловичини дуже легко приготувати вдома, маючи всі необхідні інгредієнти. У першій половині рецепта ми практично робимо майонез, тому, якщо у вас зовсім немає часу, можна відразу скористатися готовим майонезом. Але власноруч приготований соус за допомогою цього рецепта вийде набагато смачніше. Не вірите? тоді готуємо!

  • Тунець - 180 грам (у власному соку)
  • Жовтки - 3 штуки
  • Анчоуси в маслі - 10 штук
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка (або будь-яка інша)
  • Бальзамічний оцет - 2 чайних ложки (або лимонний сік)
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки(1 - в соус, 1- для прикраси при подачі)
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Вершки 33% - 100 мілілітрів
соус
У миску або стакан блендера вбиває яєчні жовтки і додаємо гірчицю.
соус
Слідом додаємо по щіпки солі і перцю.
соус
Збиваємо все міксером до побіління.
соус
І маленькими порціями, не перестаючи збивати, додаємо масло.
соус
Додаємо до отриманої маси, дуже схожою на майонез, подрібнений тунець (без соку! ) і анчоуси (без масла! ).
соус
Якщо у вас каперси з хвостиками, видаляємо їх.
соус
Додамо каперси, оцет (або лимонний сік) і вершки. Все ретельно подрібнюємо.
соус
Соус повинен вийти однорідним, а густоту його можна регулювати, додаючи вершки або бульйон. Ставимо соус в холодильник, там він ще трохи загусне.

Схожі рецепти