Соус «регулюючі тонни»

Соус «регулюючі тонни»
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Смачний і оригінальний соус до яловичини або телятини приготувати не так і складно. Але завдяки цьому соусу, начебто звичайне відварне м'ясо стане шедевром на вашому столі. Соус можна подавати до салатів.

опис приготування:

Смачний і простий у приготуванні соус до телятини або яловичини дуже легко приготувати вдома, маючи всі необхідні інгредієнти. У першій половині рецепта ми практично робимо майонез, тому, якщо у вас зовсім немає часу, можна відразу скористатися готовим майонезом. Але власноруч приготований соус за допомогою цього рецепта вийде набагато смачніше. Не вірите? тоді готуємо!

  • тунець— 180 грам(у власному соку)
  • жовтки— 3 штуки
  • Анчоуси в маслі— 10 штук
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка(або будь-яка інша)
  • Бальзамічний оцет— 2 чайних ложки(або лимонний сік)
  • Масло рослинне— 250 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • каперсами— 2 Ст. ложки(1 — в соус, 1- для прикраси при подачі)
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • вершки 33%  — 100 мілілітрів
Соус У миску або стакан блендера вбиває яєчні жовтки і додаємо гірчицю.

Соус Слідом додаємо по щіпки солі і перцю.

Соус Збиваємо все міксером до побіління.

Соус І маленькими порціями, не перестаючи збивати, додаємо масло.

Соус Додаємо до отриманої маси, дуже схожою на майонез, подрібнений тунець (без соку!) і анчоуси (без масла!).

Соус Якщо у вас каперси з хвостиками, видаляємо їх.

Соус додамо каперси, оцет (або лимонний сік) і вершки. Все ретельно подрібнюємо.

Соус Соус повинен вийти однорідним, а густоту його можна регулювати, додаючи вершки або бульйон. Ставимо соус в холодильник, там він ще трохи загусне.

Схожі рецепти

Регулюючі тонни

Регулюючі тонни

Загадкова назва страви приверне будь-якого гостя і не залишить байдужим жодного, навіть самого вибагливого гурмана. маленька підказка — це смажена телятина з соусом з анчоусів. опис приготування: Здавалося б, якомога м'ясо змішувати з рибним соусом? Але зараз експериментувати з такого роду сма...

читати далі
Салат з квашеної капусти з горошком

Салат з квашеної капусти з горошком

Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування салату з квашеної капусти з горошком. Виходить дуже бюджетно, дієтично і при цьому ситно. будучи студенткою, я просто обожнювала його готувати! смачно! опис приготування: Перед вами швидкий і простий рецепт як приготувати салат з квашеної капусти ...

читати далі
Соус для смаженої курки

Соус для смаженої курки

ніжний, ароматний вершковий соус для смаженої курки в домашніх умовах перетворить звичайне гаряче блюдо в по-справжньому ресторанне блюдо. опис приготування: Цей дивовижний соус можна зробити не тільки на основі м'якого сиру, але використовувати також тертий твердий сир. Цей простий рецепт соу...

читати далі
Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом послужать відмінним варіантом, якщо необхідно приготувати ситний і недорогий вечерю для всієї родини. Цим рецептом користуються багато господинь по всьому світу з великим задоволенням. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі гомілки з рисом, то прочитай...

читати далі
Ость

Ость

Арішту - це домашня вірменська локшина. На її основі готують різні страви. Ви могли з ними зустрічатися, але навіть не знали про те, що в їх складі є цей інгредієнт. Подивіться один з рецептів. опис приготування: Є кілька супів з даної локшиною. плов, халва та інші страви. Я ж описала, як приг...

читати далі