Рецепт Соус із зелені фото

Соус із зелені
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби , До салату
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування легкого ароматного соусу з зеленої цибулі, петрушки, шпинату і кропу. Цей соус не тільки смачний, але ще і корисний. Соус із зелені добре підходить до овочів і м'яса.

Опис приготування:

Ніжно зелений соус послужить відмінною прикрасою вашого столу. Розімніть відварені жовтки з рослинним маслом, додайте спеції і оцет і добре перемішайте. Зелень пропустіть через м'ясорубку, змішайте з жовткова масою і сметаною. Додайте подрібнені білки. Перемішайте до однорідності і подавайте соус до м'яса або овочів. Смачного!

  • Крем - 250 грам
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Пучок шпинату - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Білий винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, цукор - За смаком
соус із зелені - фото крок 1
Відваріть яйця, очистіть і відокремте жовтки. Розімніть їх за допомогою вилки і змішайте з рослинним маслом.
соус із зелені - фото крок 2
Додайте гірчицю, оцет, цукор, сіль, перець і перемішайте.
соус із зелені - фото крок 3
Зелень пропустіть через м'ясорубку або дуже дрібно подрібніть за допомогою ножа. Змішайте зелену масу зі сметаною.
соус із зелені - фото крок 4
Додайте жовткову масу, дрібно порубаний білок і добре перемішайте. Такий соус можна подати до відварного картоплі чи м'яса, а також інших страв.

Схожі рецепти