Рецепт Соус для карбонара фото

Соус для карбонара
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Якщо ви любитель італійської простий кухні, то, напевно, не раз зустрічалися з різними варіаціями соусів для пасти. У цьому розмаїтті є найпопулярніші і улюблені. Карбонара - один из них.

У свій рецепт я описала, як приготувати соус для карбонара. Класичне блюдо для для регіону Лаціо було придумано в 20 столітті. Воно відразу підкорило багатьох своїми смаковими якостями. У ньому поєднуються ситні копченості з ніжним сиром. Соус додасть звичайним спагетті нового звучання.

  • Бекон - 150 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Вершки 33% - 150 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
соус для карбонара - фото крок 1
Часник почистіть і дрібно нарубати.
соус для карбонара - фото крок 2
Бекон наріжте середньої величини соломкою.
соус для карбонара - фото крок 3
Сир натріть на дрібній тертці.
соус для карбонара - фото крок 4
Часник трохи обсмажте в сковороді на олії.
соус для карбонара - фото крок 5
Потім в сковороду додайте бекон. Обсмажте його до золотистого кольору.
соус для карбонара - фото крок 6
Жовтки збовтайте, додавши до них вершки, сіль і перець.
соус для карбонара - фото крок 7
Далі в жовткову масу внесіть сир. Його слід попередньо натерти на дрібній тертці. Добре перемішайте заливку.
соус для карбонара - фото крок 8
Соус буде готовий після того, як ви додасте його до спагетті на сковороді. Разом з ними вершки повинні прогрітися, а сир - розплавитися. В кінці всипте бекон. Добре перемішайте.

Схожі рецепти