Рецепт Соус барбекю фото

Соус барбекю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Мед
Пісні страви
На природу
Соуси, До м'яса, До риби

Чи збираєтеся на природу? розповідаю, як приготувати соус барбекю, який можна буде подавати до практично всіх страв, приготованим на грилі - м'яса, птиці, рибі, овочам.

Цей соус будь-яке м'ясо перетворить в справжній делікатес, так що рецепт соусу барбекю актуальний для кожного, хто збирається готувати м'ясо на відкритому повітрі. Втім, не тільки м'ясо - соус барбекю можна подавати і до риби, наприклад. Що, важливий момент: готувати соус потрібно завчасно, за декілька днів. Зніміть соус з вогню, дайте охолонути і перелийте в герметичний контейнер. Приберіть в холодильник на добу перед використанням.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Маленька цибулина - 1 штука (натерти)
  • Часник - 1-2 зубчиків (подрібнити)
  • Катчер - ½ Склянок
  • Потоку - 1/8 склянки (густий солодкий сироп)
  • Мед - 1/8 склянки
  • Білий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка (можна замінити його бальзамічним оцтом)
  • Гочіца - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
соус барбекю - фото крок 1
Розтопити масло в маленькій сковороді. Додайте тертий лук і 1/4 чайної ложки солі, обсмажте на середньому вогні.
соус барбекю - фото крок 2
Додайте часник, обсмажуйте близько 30 секунд, потім додайте всі інші інгредієнти. Гасіть на повільному вогні близько 5 хвилин. Процідити через сито су.

Схожі рецепти