Рецепт Соус барбекю фото

Соус барбекю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Мед
Пісні страви
На природу
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Чи збираєтеся на природу? розповідаю, як приготувати соус барбекю, який можна буде подавати до практично всіх страв, приготованим на грилі - м'яса, птиці, рибі, овочам.

Опис приготування:

Цей соус будь-яке м'ясо перетворить в справжній делікатес, так що рецепт соусу барбекю актуальний для кожного, хто збирається готувати м'ясо на відкритому повітрі. Втім, не тільки м'ясо - соус барбекю можна подавати і до риби, наприклад. Що, важливий момент: готувати соус потрібно завчасно, за декілька днів. Зніміть соус з вогню, дайте охолонути і перелийте в герметичний контейнер. Приберіть в холодильник на добу перед використанням.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Маленька цибулина - 1 штука (натерти)
  • Часник - 1-2 зубчиків (подрібнити)
  • Катчер - ½ Склянок
  • Потоку - 1/8 склянки (густий солодкий сироп)
  • Мед - 1/8 склянки
  • Білий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка (можна замінити його бальзамічним оцтом)
  • Гочіца - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 1/2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
соус барбекю - фото крок 1
Розтопити масло в маленькій сковороді. Додайте тертий лук і 1/4 чайної ложки солі, обсмажте на середньому вогні.
соус барбекю - фото крок 2
Додайте часник, обсмажуйте близько 30 секунд, потім додайте всі інші інгредієнти. Гасіть на повільному вогні близько 5 хвилин. Процідити через сито су.

Схожі рецепти