Смажені макарони по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.
Смажені макарони по-вірменськи можна сміливо приготувати до сімейного обіду або вечері. Буде смачно і ситно! Беріть на замітку рецепт!
Опис приготування:
Смажені макарони по-вірменськи готуються з найдоступніших і недорогих продуктів. Для рецепта візьміть будь-які макарони: спагетті, вермішель або ріжки. Спагеті краще відразу поламати на шматочки. Після обсмажування макарони стають більш ароматними і смачними, таке блюдо неодмінно сподобається вашій родині!
- Спагеті - 250 грам (або вермішель)
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування смажених макаронів по-вірменськи.
Спагеті поламайте на шматочки.
Налийте на сковороду олію, додайте шматочок вершкового, розтопіть і слідом викладіть макарони.
Обсмажте макарони до золотистого кольору на середньому вогні.
Влийте воду, додайте сіль за смаком і зменшіть вогонь.
Готуйте макарони під кришкою на повільному вогні 10 хвилин. Вся вода вбереться, і блюдо буде повністю готовим.
Подавайте смажені макарони по-вірменськи до столу в гарячому вигляді.
Смачного!