Смажені макарони по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Смажені макарони по-вірменськи можна сміливо приготувати до сімейного обіду або вечері. Буде смачно і ситно! Беріть на замітку рецепт!
Смажені макарони по-вірменськи готуються з найдоступніших і недорогих продуктів. Для рецепта візьміть будь-які макарони: спагетті, вермішель або ріжки. Спагеті краще відразу поламати на шматочки. Після обсмажування макарони стають більш ароматними і смачними, таке блюдо неодмінно сподобається вашій родині!
- Спагеті - 250 грам (або вермішель)
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти для приготування смажених макаронів по-вірменськи.

Спагеті поламайте на шматочки.

Налийте на сковороду олію, додайте шматочок вершкового, розтопіть і слідом викладіть макарони.

Обсмажте макарони до золотистого кольору на середньому вогні.

Влийте воду, додайте сіль за смаком і зменшіть вогонь.

Готуйте макарони під кришкою на повільному вогні 10 хвилин. Вся вода вбереться, і блюдо буде повністю готовим.

Подавайте смажені макарони по-вірменськи до столу в гарячому вигляді.

Смачного!