Смажена картопля з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо смачне і ситне блюдо. Нагодуємо всю сім'ю живильним і ароматним вечерею. Буде дуже смачно!
Смажена картопля з грибами смачна сама по собі. А якщо додати до неї смачний вершковий соус, то отримаємо нове блюдо. А виходить воно дуже ніжне. А головне можна не боятися що вершки згорнуться, як це відбувається зі сметаною.
- Картопля - 8-10 штук
- Гриби лісові - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Часник - 3-4 зубчиків
- Кріп - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте пару хвилин.
Додайте гриби.
Додайте нарізану картоплю і смажте всі разом до напівготовності картоплі, хвилин 5-7.
Окремо змішайте вершки, дрібно нарізаний кріп, часник і спеції.
Залийте цим соусом картоплю і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 10.
Подавайте гарячим.
Смачного!
Смачного!