Смачний соус до креветок
(покроковий рецепт з фото)
Кожен раз переконуюся в тому, що з хорошим соусом можна і гуязикай чобіт з'їсти в сирому вигляді. Але також і легко все зіпсувати, якщо перестаратися в готуванні. Предалагает варіант соусу до креветок.
Коли я готую морепродукти, то найбільше люблю їх просто відварювати, трохи посоливши. Тому роблю до них правильне смакове доповнення. Про те, як приготувати смачний соус до креветок, ви прочитаєте прямо зараз. Також він підійде і до ракоподібних. Для таких продуктів найкраще підійде трохи гостра і ніжна заправка.
- Кетчуп - 1, 5 склянки
- Хрін - 1, 5 Ст. Ложки
- Воустерскій соус - 2 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Гострий перець - 1 щіпка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Хрін помийте, Чистий і натрію melkoy tёrke.
Змішайте в блендері або добре замішати ложкою: хрін, сік лимона, кетчуп, цукор, сіль, перець і соус.
Подавайте соус в холодному вигляді з вареними креветками.