Смачний соус для спагетті
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім в простих кроків, як приготувати смачний соус для спагетті. Рецепт грунтується на молочних продуктах з додаванням борошна, яєць і спецій. Такий соус я часто готую для гостей!
Ніжний вершковий смак такого соусу прикрасить будь-яку страву. І особливо це стосується спагетті! Білий соус ідеально гармонує з борошняними виробами. Вдалого приготування!
- Твердий сир - 150 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Молоко - 0, 5 L
- Вершкове масло - 100 грам
- Пшеничне борошно - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
Соус схожий на "бешамель" . Борошно прожарюємо на вершковому маслі, вливаємо поступово молоко і додаємо сіль зі спеціями. Млоїмо суміш 10 хвилин, помішуючи.
В окремому посуді збиваємо жовток. Dolivaem Сливка, перемішуємо. Після чого з'єднуємо молочну масу з желтковой. Додаємо тертий сир.
Як тільки сир розплавиться, подаємо соус до спагетті в піалі або поливаємо їм макарони. Прикрашаємо гілочкою зелені. Насолоджуємося найніжнішим смаком вершкового соусу! Смачного!