Скумбрія в гірчичною заливці
(покроковий рецепт з фото)
Рибу треба їсти хоча б два рази на тиждень. Тому давайте приготуємо відмінну промислову рибу - скумбрію в гірчичною заливці. Просто, швидко, корисно і смачно.
Скумбрія - риба в міру жирна, тому всі страви з неї виходять ніжними і соковитими, НЕ сухими. Заливка з гірчиці, сметани і соєвого соусу надає блюдо особливу пікантність. Я брала негострий гірчицю. Таку рибу можна подати до столу в будні і свята. Сподіваюся, любителі скумбрії рецепт оцінять.
- Скумбрія - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 70 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця neostraya - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти для приготування скумбрії.
Скумбрію попатраєте, відріжте голову, плавники. Помийте зовні і всередині. Видаліть чорну плівку в черевці.
Приготуйте заливку. У мисочку викладіть сметану і гірчицю.
Додайте соєвий соус.
Добре перемішайте сметану, гірчицю і соєвий соус.
Наріжте скумбрію шматочками.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть рибу в миску і перемішайте з цибулею.
Влийте заливку в скумбрію з цибулею, перемішайте. Дайте постояти рибі в заливці 35-40 хвилин.
Викладіть скумбрію з цибулею в заливці в форму для запікання. Наливати 50 мл води.
Запікайте скумбрію в гірчичною заливці в духовці при температурі 185-190 градусів 25-30 хвилин.
Скумбрія в гірчичною заливці готова. Подавайте її на друге в обід або на вечерю з будь-яким гарніром.