Оселедець в гірчичною заливці
(покроковий рецепт з фото)
Зі звичайної оселедця можна зробити відмінну закуску, яка доповнить ваші повсякденні страви і підійде для будь-якого свята - ніхто не зможе відязикатися від такого ласощі.
У нашій родині всі люди дуже прості, тому і страви ми любимо без заковирок, як, наприклад, цей рецепт приготування оселедця в гірчичною заливці. Зробити таку оселедець дуже легко, ну а готуємо ми її відразу багато, тому що у нас вона розходиться досить швидко, адже її можна і до вечері подати, і гостя дорогого з нею зустріти. А взагалі, скажу вам чесно, що кращої закуски до будь-якого алкоголю вам не знайти, з такою оселедцем ваше застілля вже точно пройде на ура. Та й просто з'їсти пару шматочків цієї ароматної рибки з хлібом - це справжнє задоволення, і для всіх любителів рибних закусок я зараз розповім, як приготувати смачну оселедець в гірчичною заливці.
- Оселедець свіжоморожений - 3 штуки
- Гірчиця міцна - 2 чайних ложки
- Гірчиця французька в зернах - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 літр
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - 70 мілілітрів