Рецепт Оселедець в пікантній заливці фото

Оселедець в пікантній заливці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю

Як ви ставитеся до різноманітних закусок з оселедця? Якщо вам такі до вподоби, то розповім ще один смачний спосіб, як приготувати оселедець в пікантній заливці. Блюдо незвичайне, але смачне.

Можливо на вигляд закуска не надто апетитна, але запах абсолютно божевільний. Ви можете використовувати м'яку гірчицю або французьку (в зернах). Можете до оселедця додати ріпчасту цибулю, а можете використовувати тільки одну рибку. У маринаді риба повинна простояти принаймні 2 дня в холодильнику.

  • Оселедець - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • М'яка гірчиця - 4 чайних ложки
  • Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
1
Наріжте філе оселедця шматочками, потім промийте і витріть паперовими рушниками.
2
У мисці змішайте сметану, два види гірчиці і майонез. Потім викладіть в миску оселедець і занурте шматочки в маринад.
3
Надішліть миску в холодильник і накрийте її плівкою, залиште на 2 діб, а потім насолоджуйтеся смачною закускою. Смачного!

Схожі рецепти