Оселедець в пікантній заливці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Як ви ставитеся до різноманітних закусок з оселедця? Якщо вам такі до вподоби, то розповім ще один смачний спосіб, як приготувати оселедець в пікантній заливці. Блюдо незвичайне, але смачне.
Опис приготування:
Можливо на вигляд закуска не надто апетитна, але запах абсолютно божевільний. Ви можете використовувати м'яку гірчицю або французьку (в зернах). Можете до оселедця додати ріпчасту цибулю, а можете використовувати тільки одну рибку. У маринаді риба повинна простояти принаймні 2 дня в холодильнику.
- Оселедець - 200 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- М'яка гірчиця - 4 чайних ложки
- Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
1
Наріжте філе оселедця шматочками, потім промийте і витріть паперовими рушниками.
2
У мисці змішайте сметану, два види гірчиці і майонез. Потім викладіть в миску оселедець і занурте шматочки в маринад.
3
Надішліть миску в холодильник і накрийте її плівкою, залиште на 2 діб, а потім насолоджуйтеся смачною закускою. Смачного!