Рецепт Оселедець в пікантній заливці фото

Оселедець в пікантній заливці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Як ви ставитеся до різноманітних закусок з оселедця? Якщо вам такі до вподоби, то розповім ще один смачний спосіб, як приготувати оселедець в пікантній заливці. Блюдо незвичайне, але смачне.

Опис приготування:

Можливо на вигляд закуска не надто апетитна, але запах абсолютно божевільний. Ви можете використовувати м'яку гірчицю або французьку (в зернах). Можете до оселедця додати ріпчасту цибулю, а можете використовувати тільки одну рибку. У маринаді риба повинна простояти принаймні 2 дня в холодильнику.

  • Оселедець - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • М'яка гірчиця - 4 чайних ложки
  • Гірчиця в зернах - 2 чайних ложки
1
Наріжте філе оселедця шматочками, потім промийте і витріть паперовими рушниками.
2
У мисці змішайте сметану, два види гірчиці і майонез. Потім викладіть в миску оселедець і занурте шматочки в маринад.
3
Надішліть миску в холодильник і накрийте її плівкою, залиште на 2 діб, а потім насолоджуйтеся смачною закускою. Смачного!

Схожі рецепти