Рецепт Сьомга на мангалі фото

Сьомга на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 5 г. 0 хв.

До вашої уваги - рецепт, як приготувати сьомгу на мангалі! Гаряче прямо з мангалу прекрасно і в літній, і в зиязик пору року. Беріть на замітку простий і смачний рецепт рибки!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт сьомги на мангалі, і я впевнена, що вам він сподобається. Готувати легко і просто. Єдине зауваження щодо кількості соусу і води: у мене соєвий соус був дуже концентрованим, а якщо у вас звичайний соус, тоді можна не додавати так багато води. Удачі вам!

  • Сьомга (філе) - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 1 Склянка
  • Цукор коричневий - 3/4 склянки
  • Цукор білий - 1/2 склянки
  • Вода - 2 склянки
  • Масло оливкове - 1/3 склянки
  • Часник мелений - 2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 2 чайних ложки
сьомга на мангалі - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, якщо використовуємо не свіжо охолоджену. Помиємо, обсушити і наріжемо порційними шматочками.
сьомга на мангалі - фото крок 2
2. Змішаємо окремо всі компоненти для маринаду і разом з шматочками риби закриємо маринад в пакеті або в мисці під щільною кришкою. Маринуємо приблизно 4-5 годин в холодильнику.
сьомга на мангалі - фото крок 3
3. А тепер просто гарненько розігріємо гриль і запікаємо на ньому рибу хвилин 15 до легкого зарумянивания!
сьомга на мангалі - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти