Рецепт Сирники з чебрецем і петрушкою фото

Сирники з чебрецем і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Адигейський сир
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Солоне , Сирники
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Закусочні солоні сирнічкі - відмінна альтернатива традиційним солодким. Сам процес такий же простий, а ось результат напевно здатний вас здивувати. Якщо ви ще не пробували їх, рекомендую!

Опис приготування:

Перед вами класна ідея, як приготувати сирники з чебрецем і петрушкою. Подавати до столу їх можна і теплими, і охолодженими, доповнивши соусом до смаку. Відмінно підійде гострий томатний, аджика, наприклад, або вершково-часниковий. Спробувати точно варто!

  • Сир - 250 грам
  • Адигейський сир - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок(+ для панірування)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Чебрець і петрушка - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Через сито протріть сир, сир натріть на дрібній тертці. У глибокій мисці з'єднайте обидві маси і перемішайте до однорідності.
2
Вбийте яйце, додайте за смаком сіль, перець, свіжий чебрець і подрібнену петрушку.
3
Додайте трохи борошна і перемішайте.
4
З отриманої маси зліпити невеликі кульки, обваляйте їх з усіх боків в борошні.
5
Викладіть сирники на гарячу сковороду з маслом і смажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
Смачного!

Схожі рецепти