Сирники з чебрецем і петрушкою
(покроковий рецепт з фото)
Закусочні солоні сирнічкі - відмінна альтернатива традиційним солодким. Сам процес такий же простий, а ось результат напевно здатний вас здивувати. Якщо ви ще не пробували їх, рекомендую!
Перед вами класна ідея, як приготувати сирники з чебрецем і петрушкою. Подавати до столу їх можна і теплими, і охолодженими, доповнивши соусом до смаку. Відмінно підійде гострий томатний, аджика, наприклад, або вершково-часниковий. Спробувати точно варто!
- Сир - 250 грам
- Адигейський сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок(+ для панірування)
- Сіль і перець - За смаком
- Чебрець і петрушка - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1
Через сито протріть сир, сир натріть на дрібній тертці. У глибокій мисці з'єднайте обидві маси і перемішайте до однорідності.
2
Вбийте яйце, додайте за смаком сіль, перець, свіжий чебрець і подрібнену петрушку.
3
Додайте трохи борошна і перемішайте.
4
З отриманої маси зліпити невеликі кульки, обваляйте їх з усіх боків в борошні.
5
Викладіть сирники на гарячу сковороду з маслом і смажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
Смачного!
Смачного!