Сирники від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або полуденок немає смачнішого, легкого і ситного страви, ніж сирники. Якщо хочете приготувати ніжні і солодкі сирники, тоді рецепт від юлии висоцької вам припаде до душі, запишіть зараз!
Знайшла я цей рецепт в одному журналі, мені він шалено сподобався. Сирники виходять ніжними, але з рум'яною і апетитною скоринкою. Якщо хочете приготувати сирники від Юлії Висоцької, вам знадобиться сир знежирений (хоча це швидше бажано, але необов'язково). Я якось готувала і з досить жирним сиром, домашнім вийшло теж просто чудово!
- Сир - 360 грам
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - - Dolek (для смаження )
Сир розімніть вилкою.
Додайте в сир дрібку солі, а також цукор, потім лимонний сік і яйце. Все ретельно перемішайте.
У сир потім просійте борошно, можна і не просівати, але сирники тоді будуть тугими, а не ніжними.
Замісити тісто, сформуйте з нього кульки.
Потім обсмажте сирники на розігрітій сковороді (але вогонь зробіть невеликим), налийте трохи олії рослинного. Сирники не повинні плавати в маслі, але і без масла підгорати теж не повинні. Смажте до готовності, орієнтуйтеся на рум'яний колір.
Готові сирники від Юлії Висоцької ви можете ще підсушити в духовці (при 180 градусах до 10 хвилин). Але мені подобаються вони просто обсмажені.
Подавати можете зі сметаною, джемом, ягодами або медом. Смачного!