Рецепт Сирники від Юлії Висоцької фото

Сирники від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

На сніданок або полуденок немає смачнішого, легкого і ситного страви, ніж сирники. Якщо хочете приготувати ніжні і солодкі сирники, тоді рецепт від юлии висоцької вам припаде до душі, запишіть зараз!

Опис приготування:

Знайшла я цей рецепт в одному журналі, мені він шалено сподобався. Сирники виходять ніжними, але з рум'яною і апетитною скоринкою. Якщо хочете приготувати сирники від Юлії Висоцької, вам знадобиться сир знежирений (хоча це швидше бажано, але необов'язково). Я якось готувала і з досить жирним сиром, домашнім вийшло теж просто чудово!

  • Сир - 360 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло рослинне - - Dolek (для смаження )
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 1
Сир розімніть вилкою.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 2
Додайте в сир дрібку солі, а також цукор, потім лимонний сік і яйце. Все ретельно перемішайте.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 3
У сир потім просійте борошно, можна і не просівати, але сирники тоді будуть тугими, а не ніжними.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 4
Замісити тісто, сформуйте з нього кульки.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 5
Потім обсмажте сирники на розігрітій сковороді (але вогонь зробіть невеликим), налийте трохи олії рослинного. Сирники не повинні плавати в маслі, але і без масла підгорати теж не повинні. Смажте до готовності, орієнтуйтеся на рум'яний колір.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 6
Готові сирники від Юлії Висоцької ви можете ще підсушити в духовці (при 180 градусах до 10 хвилин). Але мені подобаються вони просто обсмажені.
сирники від Юлії Висоцької - фото крок 7
Подавати можете зі сметаною, джемом, ягодами або медом. Смачного!

Схожі рецепти