Сирне печиво від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Сирне печиво від Юлії Висоцької завжди виходить смачним. Воно довго не черствіє, якщо зберігати випічку в холодильнику. Також печиво тривалий час залишається хрустким і розсипчастим.
Найголовніше в цьому рецепті - не пересушити печиво в духовці. Уважно за ним стежите. Як тільки краї почнуть купувати коричневий відтінок, відразу ж діставайте випічку з духовки. Тоді ви отримаєте печиво з хрусткою скоринкою і м'якою серединкою. Щоб дізнатися, як приготувати сирне печиво від Юлії Висоцької, прочитайте цей рецепт.
- Сир - 500 грам
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Ризрихлітель - 1 Чайна ложка
- Цукор - 200 грам
- Ванільний цукор - 15 грам
- Цукрова пудра - За смаком
Дістаньте з холодильника вершкове масло, дайте постояти, щоб масло стало м'яким. Викладіть його в миску, додайте сир, борошно і розпушувач. Замісити м'яке тісто.
Розкачайте тісто в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Потім виріже з нього кружечки. Найпростіше це робити склянкою або чашкою.
Змішайте цукровий пісок з ваніліном. Умочіть кожен гурток тесту в суміш цукру з ваніліном, але тільки з одного боку.
Складіть кружечок тіста наскільки раз так, щоб вийшов конвертик. Суміш цукру і ваніліну повинна виявитися всередині.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Застеліть деко пергаментом для запікання. Потім викладіть на нього печиво і запікайте двадцять хвилин до золотистого відтінку.