Рецепт Сирне печиво від Юлії Висоцької фото

Сирне печиво від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Сирне печиво від Юлії Висоцької завжди виходить смачним. Воно довго не черствіє, якщо зберігати випічку в холодильнику. Також печиво тривалий час залишається хрустким і розсипчастим.

Найголовніше в цьому рецепті - не пересушити печиво в духовці. Уважно за ним стежите. Як тільки краї почнуть купувати коричневий відтінок, відразу ж діставайте випічку з духовки. Тоді ви отримаєте печиво з хрусткою скоринкою і м'якою серединкою. Щоб дізнатися, як приготувати сирне печиво від Юлії Висоцької, прочитайте цей рецепт.

  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ризрихлітель - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 200 грам
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 1
Дістаньте з холодильника вершкове масло, дайте постояти, щоб масло стало м'яким. Викладіть його в миску, додайте сир, борошно і розпушувач. Замісити м'яке тісто.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 2
Розкачайте тісто в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Потім виріже з нього кружечки. Найпростіше це робити склянкою або чашкою.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 3
Змішайте цукровий пісок з ваніліном. Умочіть кожен гурток тесту в суміш цукру з ваніліном, але тільки з одного боку.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 4
Складіть кружечок тіста наскільки раз так, щоб вийшов конвертик. Суміш цукру і ваніліну повинна виявитися всередині.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 5
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Застеліть деко пергаментом для запікання. Потім викладіть на нього печиво і запікайте двадцять хвилин до золотистого відтінку.

Схожі рецепти