Рецепт Сирне печиво від Юлії Висоцької фото

Сирне печиво від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сирне печиво від Юлії Висоцької завжди виходить смачним. Воно довго не черствіє, якщо зберігати випічку в холодильнику. Також печиво тривалий час залишається хрустким і розсипчастим.

Опис приготування:

Найголовніше в цьому рецепті - не пересушити печиво в духовці. Уважно за ним стежите. Як тільки краї почнуть купувати коричневий відтінок, відразу ж діставайте випічку з духовки. Тоді ви отримаєте печиво з хрусткою скоринкою і м'якою серединкою. Щоб дізнатися, як приготувати сирне печиво від Юлії Висоцької, прочитайте цей рецепт.

  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ризрихлітель - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 200 грам
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Цукрова пудра - За смаком
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 1
Дістаньте з холодильника вершкове масло, дайте постояти, щоб масло стало м'яким. Викладіть його в миску, додайте сир, борошно і розпушувач. Замісити м'яке тісто.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 2
Розкачайте тісто в пласт товщиною приблизно півсантиметра. Потім виріже з нього кружечки. Найпростіше це робити склянкою або чашкою.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 3
Змішайте цукровий пісок з ваніліном. Умочіть кожен гурток тесту в суміш цукру з ваніліном, але тільки з одного боку.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 4
Складіть кружечок тіста наскільки раз так, щоб вийшов конвертик. Суміш цукру і ваніліну повинна виявитися всередині.
сирне печиво від Юлії Висоцької - фото крок 5
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Застеліть деко пергаментом для запікання. Потім викладіть на нього печиво і запікайте двадцять хвилин до золотистого відтінку.

Схожі рецепти