Рецепт Шніцель з грибами фото

Шніцель з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Свинина , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачний шніцель з грибами готується непростим способом, секрет якого я розповім вам. Швидке і ситне блюдо.

Опис приготування:

Рецепт шніцеля з грибами я прочитала в кулінарному журналі. Мені дуже сподобалася ця ідея! Такий шніцель з грибами можна і посмажити і запекти. Шнціель виходить дуже соковитим і ароматним. Подавайте його зі свіжими овочами і будь-яким гарніром, рисом, картоплею.

  • Свинина - 800 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Гриби - 200 грам (будь-які.)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
шніцель з грибами - фото крок 1
Чистий цибулю, помийте добре гриби. Наріжте все дрібними шматочками і обсмажте на олії до готовності.
шніцель з грибами - фото крок 2
Шматочки свинини розрізати вздовж, але не до кінця. Зробіть кишеньку.
шніцель з грибами - фото крок 3
В"кишеньку" зі свинини складіть начинку з лука і грибів.
шніцель з грибами - фото крок 4
Додати сіль, поперчіть за смаком, закрийте і закріпіть шпажками.
шніцель з грибами - фото крок 5
Обсмажуйте на рослинній олії шніцель з грибами до готовності м'яса.

Схожі рецепти