Шніцель з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний шніцель з грибами готується непростим способом, секрет якого я розповім вам. Швидке і ситне блюдо.
Рецепт шніцеля з грибами я прочитала в кулінарному журналі. Мені дуже сподобалася ця ідея! Такий шніцель з грибами можна і посмажити і запекти. Шнціель виходить дуже соковитим і ароматним. Подавайте його зі свіжими овочами і будь-яким гарніром, рисом, картоплею.
- Свинина - 800 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гриби - 200 грам (будь-які.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Чистий цибулю, помийте добре гриби. Наріжте все дрібними шматочками і обсмажте на олії до готовності.
Шматочки свинини розрізати вздовж, але не до кінця. Зробіть кишеньку.
В "кишеньку" зі свинини складіть начинку з лука і грибів.
Додати сіль, поперчіть за смаком, закрийте і закріпіть шпажками.
Обсмажуйте на рослинній олії шніцель з грибами до готовності м'яса.