Шніцель австрійський
(покроковий рецепт з фото)
Австрійський шніцель готується з телятини! Найкраще використовувати телячу лопатку, вона ідеально підходить для цієї страви. Шніцель подають до столу з картопляним салатом. Виходить смачно!
Приготуємо шніцель австрійський в домашніх умовах. Вам знадобиться дві заготовки з телячого м'яса (телячі лопатки вагою по 250 грам), яйце, молоко, мука, масло рослинне, панірувальні сухарі, сіль, перець, лимонний сік. Готовий шніцель подають з картопляним салатом. Хай щастить!
- Теляча лопатка - 2 штуки (по 250 грам)
- Борошно - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
Беремо телятину і тонко відбиваємо, приблизно до 5 мм завтовшки.
Солимо, перчимо і присипаємо борошном.
У миску вбиваємо яйце, вливаємо молоко і 1 ст.Л. Рослинної олії, збиваємо. Занурюємо шніцель в приготовлену суміш.
Обваляйте шніцель в паніровці.
Обсмажуємо шніцель на рослинній олії з двох боків до хрусткої золотистої скоринки. Готовий шніцель можна полити лимонним соком. Смачного!