Рецепт Шніцель австрійський фото

Шніцель австрійський
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо, Телятина
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Австрійський шніцель готується з телятини! Найкраще використовувати телячу лопатку, вона ідеально підходить для цієї страви. Шніцель подають до столу з картопляним салатом. Виходить смачно!

Приготуємо шніцель австрійський в домашніх умовах. Вам знадобиться дві заготовки з телячого м'яса (телячі лопатки вагою по 250 грам), яйце, молоко, мука, масло рослинне, панірувальні сухарі, сіль, перець, лимонний сік. Готовий шніцель подають з картопляним салатом. Хай щастить!

  • Теляча лопатка - 2 штуки (по 250 грам)
  • Борошно - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
шніцель австрійський - фото крок 1
Беремо телятину і тонко відбиваємо, приблизно до 5 мм завтовшки.
шніцель австрійський - фото крок 2
Солимо, перчимо і присипаємо борошном.
шніцель австрійський - фото крок 3
У миску вбиваємо яйце, вливаємо молоко і 1 ст.Л. Рослинної олії, збиваємо. Занурюємо шніцель в приготовлену суміш.
шніцель австрійський - фото крок 4
Обваляйте шніцель в паніровці.
шніцель австрійський - фото крок 5
Обсмажуємо шніцель на рослинній олії з двох боків до хрусткої золотистої скоринки. Готовий шніцель можна полити лимонним соком. Смачного!

Схожі рецепти