Шашлик зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик зі свинячої печінки - одне з моїх найулюбленіших страв. Виходить дуже смачно, ситно і незвично. Особливо печінковий шашличок хороший, якщо подавати його з овочами-гриль і свіжою зеленню.
Особисто я шашлик з печінки люблю чи не більше, ніж звичайний м'ясний. Він не менш ситний, якщо правильно його приготувати - він на смак дуже хороший. А варто печінку, як відомо, в кілька разів дешевше м'яса. Звичайно, коли на чергове свято з друзями вибираємося на природу - готуємо звичайний шашлик, але якщо я сам їду на дачу, щоб і попрацювати, і відпочити, то не парюся і купую пару кілограмів свинячої печінки. Готую шашлик - з пивком і свіжою зеленню заходить тільки в шлях. Сподіваюся, і вам сподобається Розповідаю, як приготувати шашлик з печінки!
- Печінка свиняча - 1 кілограм
- Шпик (сало) - 400 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Молоко - 1, 5 L
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Нарізаємо печінку.
Замочуємо печінку в молоці.
Перчимо і додаємо приправи за смаком, крім солі.
Нарізаємо шпик шматочками
Чистимо цибулю і ріжемо кільцями.
Шматочки печінки нанизуємо на шампури, чергуючи з цибулею і шпиком
Смажимо шашлик до готовності, після чого негайно подаємо до столу. Смачного!