Рецепт Шашлик зі свинячої печінки фото

Шашлик зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Шашлик зі свинячої печінки - одне з моїх найулюбленіших страв. Виходить дуже смачно, ситно і незвично. Особливо печінковий шашличок хороший, якщо подавати його з овочами-гриль і свіжою зеленню.

Опис приготування:

Особисто я шашлик з печінки люблю чи не більше, ніж звичайний м'ясний. Він не менш ситний, якщо правильно його приготувати - він на смак дуже хороший. А варто печінку, як відомо, в кілька разів дешевше м'яса. Звичайно, коли на чергове свято з друзями вибираємося на природу - готуємо звичайний шашлик, але якщо я сам їду на дачу, щоб і попрацювати, і відпочити, то не парюся і купую пару кілограмів свинячої печінки. Готую шашлик - з пивком і свіжою зеленню заходить тільки в шлях. Сподіваюся, і вам сподобається Розповідаю, як приготувати шашлик з печінки!


  • Печінка свиняча - 1 кілограм
  • Шпик (сало) - 400 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Молоко - 1, 5 L
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 1
Нарізаємо печінку.
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 2
Замочуємо печінку в молоці.
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 3
Перчимо і додаємо приправи за смаком, крім солі.
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 4
Нарізаємо шпик шматочками
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 5
Чистимо цибулю і ріжемо кільцями.
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 6
Шматочки печінки нанизуємо на шампури, чергуючи з цибулею і шпиком
шашлик зі свинячої печінки - фото крок 7
Смажимо шашлик до готовності, після чого негайно подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти