Відбивні зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Непоганою альтернативою м'ясних страв можуть стати варіанти з субпродуктів. На замітку пропоную вельми простий рецепт відбивних зі свинячої печінки. Виходить дуже апетитне блюдо для всієї родини.
1. Насамперед необхідно вимити печінку, видалити плівки і відправити її в глибоку миску. Залити холодним молоком і залишити на 30-45 хвилин.
2. Потім молоко злити, а печінку знову промити під проточною водою і обсушити.
3. Щоб відбивні зі свинячої печінки в домашніх умовах були правильної форми відбивати печінку краще під плівкою або поліетиленовим пакетів. Акуратно і не дуже сильно пом'якшити печінку кухонним молоточком.
4. Посолити і поперчити за смаком.
5. Насипати борошно в глибоку тарілку і обваляти кожен шматочок печінки з усіх боків.
6. На сковороді розігріти олію і відправити туди печінку. Смажити на середньому вогні до апетитної скориночки.
7. При бажанні рецепт приготування відбивних зі свинячої печінки можна доповнити цибулею. Його необхідно очистити, нарізати тонкими півкільцями і також відправити на сковороду.
Подавати блюдо можна з салатом, гарніром до смаку.
Смачного!
- Свиняча печінка - 500 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Борошно - 100 грам
- Цибулина - 1 штука (по бажанню)
2. Потім молоко злити, а печінку знову промити під проточною водою і обсушити.
3. Щоб відбивні зі свинячої печінки в домашніх умовах були правильної форми відбивати печінку краще під плівкою або поліетиленовим пакетів. Акуратно і не дуже сильно пом'якшити печінку кухонним молоточком.
4. Посолити і поперчити за смаком.
5. Насипати борошно в глибоку тарілку і обваляти кожен шматочок печінки з усіх боків.
6. На сковороді розігріти олію і відправити туди печінку. Смажити на середньому вогні до апетитної скориночки.
7. При бажанні рецепт приготування відбивних зі свинячої печінки можна доповнити цибулею. Його необхідно очистити, нарізати тонкими півкільцями і також відправити на сковороду.
Подавати блюдо можна з салатом, гарніром до смаку.
Смачного!