Рецепт Відбивні зі свинячої печінки фото

Відбивні зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Непоганою альтернативою м'ясних страв можуть стати варіанти з субпродуктів. На замітку пропоную вельми простий рецепт відбивних зі свинячої печінки. Виходить дуже апетитне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

1. Насамперед необхідно вимити печінку, видалити плівки і відправити її в глибоку миску. Залити холодним молоком і залишити на 30-45 хвилин.

2. Потім молоко злити, а печінку знову промити під проточною водою і обсушити.

3. Щоб відбивні зі свинячої печінки в домашніх умовах були правильної форми відбивати печінку краще під плівкою або поліетиленовим пакетів. Акуратно і не дуже сильно пом'якшити печінку кухонним молоточком.

4. Посолити і поперчити за смаком.

5. Насипати борошно в глибоку тарілку і обваляти кожен шматочок печінки з усіх боків.

6. На сковороді розігріти олію і відправити туди печінку. Смажити на середньому вогні до апетитної скориночки.

7. При бажанні рецепт приготування відбивних зі свинячої печінки можна доповнити цибулею. Його необхідно очистити, нарізати тонкими півкільцями і також відправити на сковороду.

Подавати блюдо можна з салатом, гарніром до смаку.

Смачного!

  • Свиняча печінка - 500 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука (по бажанню)
1. Насамперед необхідно вимити печінку, видалити плівки і відправити її в глибоку миску. Залити холодним молоком і залишити на 30-45 хвилин.

2. Потім молоко злити, а печінку знову промити під проточною водою і обсушити.

3. Щоб відбивні зі свинячої печінки в домашніх умовах були правильної форми відбивати печінку краще під плівкою або поліетиленовим пакетів. Акуратно і не дуже сильно пом'якшити печінку кухонним молоточком.

4. Посолити і поперчити за смаком.

5. Насипати борошно в глибоку тарілку і обваляти кожен шматочок печінки з усіх боків.

6. На сковороді розігріти олію і відправити туди печінку. Смажити на середньому вогні до апетитної скориночки.

7. При бажанні рецепт приготування відбивних зі свинячої печінки можна доповнити цибулею. Його необхідно очистити, нарізати тонкими півкільцями і також відправити на сковороду.

Подавати блюдо можна з салатом, гарніром до смаку.

Смачного!

Схожі рецепти