Рецепт Шашлик з яловичини в соєвому соусі фото

Шашлик з яловичини в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Маринад для шашлику з яловичини бажано робити з продуктів, які добре розм'якшують волокна м'яса. Соєвий соус відмінно підходить для цієї страви, а супутні спеції підкреслять смак шашлику.

Яловичина в соєвому соусі маринується не миттєво, якщо вам необхідно прискорити процес, то додайте в маринад ківі або інші кислі продукти.

  • Яловичина - 1 кілограм (або телятина, вирізка)
  • Соєвий соус - 100-120 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки (середніх)
  • М'якоть помідорів - 200 грам (або густий томатний сік)
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 2
Яловичину очистіть від плівок і наріжте шматками товщиною 4 см. Відбийте ножем.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 3
Лук наріжте четвертинками. Часник крупно наріжте. Додайте до м'яса і перетріть руками.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 4
Додайте спеції, м'якоть помідорів, соєвий соус і рослинне масло.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 5
Ретельно перемішайте. Затягніть плівкою і приберіть в холодильник на 8-12 годин.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 6
По закінченню часу, м'ясо розкладіть на решітці або насадити на шампура. Обсмажуйте на помірно жарких вугіллі протягом 20 хвилин.
шашлик з яловичини в соєвому соусі - фото крок 7
Шашлик готовий. Подавайте зі свіжими зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти