Шашлик з меленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Багато людей люблять побалувати себе шашликом. Немає нічого смачнішого соковитого м'ясного шашлику з овочами і зеленню. Ділимося рецептом, як приготувати шашлик з меленого м'яса. Спробуйте і ви.
Складно уявити людину, який не любить соковитий, гарячий шашлик тільки що з пилу-жару. У звичайному поданні це шматочки м'яса, замариновані з цибулею, овочами та іншими спеціями. Але ми приготуємо його по-іншому. Завдяки цим рецептом шашлик завжди виходить соковитим і прожареним, подають його з будь-якими овочами, зеленню, коржем і соусом.
1. Якщо не любите баранину використовуємо будь-яке інше м'ясо. Ретельно моєму його, висушуємо паперовим рушником і пропускаємо через м'ясорубку і кладемо в миску.
2. Чистий і Pime цибулю, подрібнюємо його слідом за м'ясом, відправляємо його в миску. Додаємо жир і кришимо хліб, додаємо сіль і спеції за смаком, ретельно перемішуємо.
3. Відправляємо на 2 години в холодильник, можна охолоджувати його і довше.
4. Через певний час дістаємо м'ясну суміш з холодильника і ліпимо щільні ковбаски. Важливо, щоб фарш добре охолов.
5. Робимо мангал для обсмажування, нанизуємо отримані ковбаски на шампури і обсмажуємо 10 хвилин, перевертаючи час від часу. Подаємо ковбаски з томатним соусом.
- Баранина - 1 кілограм
- Жир баранячий - 200 грам
- Цибуля - 150 грам
- Хліб - 1-2 скибочок
- Спеції та сіль - За смаком
1. Якщо не любите баранину використовуємо будь-яке інше м'ясо. Ретельно моєму його, висушуємо паперовим рушником і пропускаємо через м'ясорубку і кладемо в миску.
2. Чистий і Pime цибулю, подрібнюємо його слідом за м'ясом, відправляємо його в миску. Додаємо жир і кришимо хліб, додаємо сіль і спеції за смаком, ретельно перемішуємо.
3. Відправляємо на 2 години в холодильник, можна охолоджувати його і довше.
4. Через певний час дістаємо м'ясну суміш з холодильника і ліпимо щільні ковбаски. Важливо, щоб фарш добре охолов.
5. Робимо мангал для обсмажування, нанизуємо отримані ковбаски на шампури і обсмажуємо 10 хвилин, перевертаючи час від часу. Подаємо ковбаски з томатним соусом.