Рецепт Шашлик з меленого м'яса фото

Шашлик з меленого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Багато людей люблять побалувати себе шашликом. Немає нічого смачнішого соковитого м'ясного шашлику з овочами і зеленню. Ділимося рецептом, як приготувати шашлик з меленого м'яса. Спробуйте і ви.

Складно уявити людину, який не любить соковитий, гарячий шашлик тільки що з пилу-жару. У звичайному поданні це шматочки м'яса, замариновані з цибулею, овочами та іншими спеціями. Але ми приготуємо його по-іншому. Завдяки цим рецептом шашлик завжди виходить соковитим і прожареним, подають його з будь-якими овочами, зеленню, коржем і соусом.

1. Якщо не любите баранину використовуємо будь-яке інше м'ясо. Ретельно моєму його, висушуємо паперовим рушником і пропускаємо через м'ясорубку і кладемо в миску.

2. Чистий і Pime цибулю, подрібнюємо його слідом за м'ясом, відправляємо його в миску. Додаємо жир і кришимо хліб, додаємо сіль і спеції за смаком, ретельно перемішуємо.

3. Відправляємо на 2 години в холодильник, можна охолоджувати його і довше.

4. Через певний час дістаємо м'ясну суміш з холодильника і ліпимо щільні ковбаски. Важливо, щоб фарш добре охолов.

5. Робимо мангал для обсмажування, нанизуємо отримані ковбаски на шампури і обсмажуємо 10 хвилин, перевертаючи час від часу. Подаємо ковбаски з томатним соусом.


  • Баранина - 1 кілограм
  • Жир баранячий - 200 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Хліб - 1-2 скибочок
  • Спеції та сіль - За смаком
Складно уявити людину, який не любить соковитий, гарячий шашлик тільки що з пилу-жару. У звичайному поданні це шматочки м'яса, замариновані з цибулею, овочами та іншими спеціями. Але ми приготуємо його по-іншому. Завдяки цим рецептом шашлик завжди виходить соковитим і прожареним, подають його з будь-якими овочами, зеленню, коржем і соусом.

1. Якщо не любите баранину використовуємо будь-яке інше м'ясо. Ретельно моєму його, висушуємо паперовим рушником і пропускаємо через м'ясорубку і кладемо в миску.

2. Чистий і Pime цибулю, подрібнюємо його слідом за м'ясом, відправляємо його в миску. Додаємо жир і кришимо хліб, додаємо сіль і спеції за смаком, ретельно перемішуємо.

3. Відправляємо на 2 години в холодильник, можна охолоджувати його і довше.

4. Через певний час дістаємо м'ясну суміш з холодильника і ліпимо щільні ковбаски. Важливо, щоб фарш добре охолов.

5. Робимо мангал для обсмажування, нанизуємо отримані ковбаски на шампури і обсмажуємо 10 хвилин, перевертаючи час від часу. Подаємо ковбаски з томатним соусом.

Схожі рецепти