Шашлик з часником
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику буває дуже різним. Сьогодні пропоную приготувати шашлик з часником. Такий шашлик сподобається всім хто його спробує, беріть рецепт на замітку - це дуже смачно!
Часник додасть особливу приємну нотку шашлику, причому зовсім не затьмаривши своїм ароматом смак м'яса. М'ясо для шашлику ви можете взяти абсолютно будь-який. У мене сьогодні свинина, але це може бути баранина або курка, в будь-якому випадку шашлик виходить просто відмінним за смаком! Всім любителям м'ясних страв настійно рекомендую!
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки (столовий)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте півкільцями, часник пропустіть через прес.
Додайте до цибулі і часнику рослинне масло, оцет, сіль і спеції для шашлику.
Всі компоненти для маринаду ретельно перемішайте і пам'ятайте руками, щоб цибуля і часник пустили сік.
М'ясо наріжте великими шматочками.
Додайте маринад, добре перемішайте, накрийте миску і залиште маринуватися мінімум на 2 годину.
Наколюємо шматочки м'яса на шампури і відправляємо на мангал.
Готуйте шашлик періодично перевертаючи до бажаного ступеня готовності.
Шашлик з часником готовий. Смачного!