Рецепт Шашлик з баранини по-узбецьки фото

Шашлик з баранини по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Кожен робить шашлик по-своєму. Я використовую цей рецепт справжнього узбецького шашлику, який дуже подобається моїм друзям. Сподіваюся, сподобається і вам. Спробуйте.

Опис приготування:

Баранину по-узбецьки готую так. Спочатку ріжу цибулю, відвалів в нього сік лимона і перемішую. Викладаю в посуд для маринування цибулю і м'ясо шарами, починаючи з лука. Кожен шар присипають невеликою кількістю зіри. Коли все буде укладено, закриваю і залишаю маринуватися на кілька годин. Потім змащую м'ясо рослинним маслом, солю, перчу і смажу до готовності. Подавати можна зі свіжими овочами та соусом до шашлику. Смачного!

  • Цибуля - 800 грам
  • Баранина на кісточці - 1, 5 кілограма
  • Зіра - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 1
Лук поріжте півкільцями і складіть в миску.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 2
Видавіть в цибулю лимонний сік і перемішайте.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 3
В посуду, де буде маринуватися м'ясо, викладіть шар цибулі і присипте його парою пучок зіри.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 4
Потім викладіть м'ясо, накрийте цибулею і зверху пару пучок зіри.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 5
Повторіть шари, поки не закінчиться цибулю і м'ясо. Закрийте кришкою і залиште маринуватися на 5 годин.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 6
У мене м'ясо на кісточці, тому смажу на решітці.
шашлик з баранини по-узбецьки - фото крок 7
М'ясо, викладене на решітку потрібно змастити рослинним маслом, трохи посолити і поперчити. Обсмажуйте на мангалі до готовності і подавайте на стіл.

Схожі рецепти