Рецепт Шашлик в маслі і цибулі фото

Шашлик в маслі і цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили відправитися на пікнік і якраз в пошуку маринаду для м'яса, не проходьте повз. Я розповім, як приготувати шашлик в маслі і цибулі. Свинина виходить дивно соковитою і смачною.

Опис приготування:

Щоб м'ясо як слід просочилося цибулею, я рекомендую нарізати його півкільцями і трохи розім'яти, додаючи в маринад. Крім того, я додала трішки яблучного оцту, щоб свинина вийшла м'якше. Це простий і недорогий маринад для шашлику, який вас точно не розчарує!

  • Свинина - 1.5 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 2
М'ясо наріжте порційними шматочками. Я відразу відправляю в контейнер, в якому буду маринувати.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 3
Додайте сіль і перець за смаком.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 4
Очистіть і наріжте цибулю, відправте його до м'яса.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 5
Влийте рослинне масло.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 6
Додайте оцет.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 7
Все перемішайте, трохи приминаючи руками лук.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 8
Зберіть мангал, дайте дров добре прогоріти.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 9
Насадити шматочки м'яса на шампури і поставте на мангал.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 10
Постійно перевертайте м'ясо, щоб воно рівномірно підрум'янюємо і готувалося.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 11
Перед тим, як зняти м'ясо з вогню, надріжте акуратно один шматочок, щоб перевірити готовність.
шашлик в маслі і цибулі - фото крок 12
Шашлик в маслі і цибулі чудово поєднується зі смаженими і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти