Рецепт Каннелоні з цибулі-порею фото

Каннелоні з цибулі-порею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля , Курячий фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Хочете приготувати щось незвичайне зі звичайних продуктів? Пропоную вам скористатися цим рецептом і приготувати каннелоні з цибулі-порею. Нічого складного, а смак вас здивує, повірте

Опис приготування:

Вам подобається дивувати своїх рідних незвичайними стравами? Давайте приготуємо каннелоні з цибулі-порею з м'ясною начинкою. Не лякайтесь, адже готується це блюдо дуже легко і просто, єдина трудність - начинити трубочки :). А ще до цих цибульним трубочкам ми приготуємо соус. Смачно і незвично!

  • Лук-пориста - 1/2 штуки (біла частина 10 см)
  • Курячий фарш - 250-300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Яйця - 1 штука
  • Помідори у власному соку - 100-150 грам (або свіжий 1 великий)
  • Зелень петрушки - 10-15 грам
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Базилік - 1-2 Щепоток (сушений)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1, 5 чайних ложки (або майонез)
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 1
1. Відрізаємо від стебла цибулі-порею білу частину, приблизно 10 см.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 2
2. І акуратно роз'єднуємо на трубочки.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 3
3. Заллємо окропом на кілька хвилин.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 4
4. Частину, що залишилася внутрішню частину дрібно нарізаємо і обсмажити до м'якості з ложкою оливкової олії.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 5
5. Підготуємо начинку: змішаємо курячий фарш, яйце, обсмажену цибулю. За смаком солимо, перчимо і додамо сушений базилік.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 6
6. Заповнюємо трубочки з цибулі-порею, викладаємо в посуд для запікання, змащену олією. І злегка змажемо сметаною або майонезом. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 7
7. Приготуємо соус. Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до легкого золотистого кольору і додамо дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо хвилину-півтори.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 8
8. Додаємо подрібнені помідори. І випаровуємо соус до потрібного вам стану.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 9
9. Коли зайва рідина випарується, доводимо соус до смаку, додавши сіль, мелений перець і можна додати дрібку цукру. І тепер додамо дрібно нарізану зелень, перемішуємо і прибираємо з вогню.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 10
10. Каннелоні злегка подрумянились, начинка готова, при проколюванні сік прозорий.
каннелоні з цибулі-порею - фото крок 11
11. Подаємо до столу з смачним соусом. Смачного!

Схожі рецепти