Рецепт Кульочки з цибулі-порею з морепродуктами фото

Кульочки з цибулі-порею з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Без глютену
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Бутерброди
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування страви з цибулі-порею і морепродуктів.

Кількість порцій: 4
  • Стебла цибулі-порею - 2 штуки (тільки біла частина)
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошна - 2 Ст. Ложки
  • Рослинної олії - 4 Ст. Ложки
  • Морського коктейлю - 400 грам (або будь-яких морепродуктів за смаком)
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
кульочки з цибулі-порею з морепродуктами - фото крок 1
Порей помити, обсушити, назрезать
Поперек на шматочки 2, 5-3 см завдовжки.
Тупим предметом акуратно видавити
Внутрішні кільця цибулі назовні так, що-б утворився конус.
кульочки з цибулі-порею з морепродуктами - фото крок 2
Яйця збити до однорідності. Збиваючи, всипати туди муку. Посолити
За смаком. У сотейнику розжарити рослинне масло. Утворені конуси з порею занурювати в кляр і обсмажувати в олії до золотистої скоринки, 3 хвилини.
кульочки з цибулі-порею з морепродуктами - фото крок 3
Морський коктейль занурити в киплячу підсолену воду на 4 хвилини. Відкласти на друшляк і потім фарширувати їм
Трубочки.
Подавати злегка остудити.

Схожі рецепти