Кульочки з цибулі-порею з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування страви з цибулі-порею і морепродуктів.
Кількість порцій: 4
- Стебла цибулі-порею - 2 штуки (тільки біла частина)
- Яйця - 2 штуки
- Борошна - 2 Ст. Ложки
- Рослинної олії - 4 Ст. Ложки
- Морського коктейлю - 400 грам (або будь-яких морепродуктів за смаком)
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Порей помити, обсушити, назрезать
Поперек на шматочки 2, 5-3 см завдовжки.
Тупим предметом акуратно видавити
Внутрішні кільця цибулі назовні так, що-б утворився конус.
Поперек на шматочки 2, 5-3 см завдовжки.
Тупим предметом акуратно видавити
Внутрішні кільця цибулі назовні так, що-б утворився конус.
Яйця збити до однорідності. Збиваючи, всипати туди муку. Посолити
За смаком. У сотейнику розжарити рослинне масло. Утворені конуси з порею занурювати в кляр і обсмажувати в олії до золотистої скоринки, 3 хвилини.
За смаком. У сотейнику розжарити рослинне масло. Утворені конуси з порею занурювати в кляр і обсмажувати в олії до золотистої скоринки, 3 хвилини.
Морський коктейль занурити в киплячу підсолену воду на 4 хвилини. Відкласти на друшляк і потім фарширувати їм
Трубочки.
Подавати злегка остудити.
Трубочки.
Подавати злегка остудити.